12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMaria Udrescu se zbate intre viata si moarte

Maria Udrescu se zbate intre viata si moarte

Maria Udrescu, de 34 de ani, din comuna Stanesti, judetul Gorj, a fost internata la Spitalul Judetean din Tirgu Jiu, in stare foarte grava, din cauza unui avort provocat in urma cu o luna.

Maria s-a prezentat la spital pe 27 noiembrie, pentru ca nu se simtea prea bine, iar dupa ce i s-au facut toate analizele, medicii din cadrul Sectiei ginecologie au depistat ca femeia isi provocase un avort inainte cu o luna. Tinara nu a dorit sa nasca inca un copil si si-a provocat un avort. Doctorii au operat-o imediat, dar era prea tirziu. Maria intrase deja in coma profunda. Parerea medicilor care s-au ocupat de caz este ca Maria nu mai are sanse de a scapa cu bine din toata aceasta poveste.

„Un copil va ramine fara mama “

Seful Sectiei de ginecologie a Spitalului Judetean din Tirgu Jiu, Dumitru Patrascoiu, a spus: „Este o tragedie. In urma examenelor medicale la care a fost supusa pacienta, s-a stabilit ca nu mai are sanse de supravietuire, si acest lucru pentru ca a dorit sa scape singura de copilul pe care-l purta in pintec. Mai are un copil acasa, o fetita de 14 ani, care s-ar putea sa ramina fara sprijinul si ocrotirea mamei sale.

Starea acesteia este foarte grava. De cind a venit la noi avea momente cind delira, dar acum daca mai traieste este numai datorita aparatelor la care este conectata. Nici macar nu mai poate fi transportata la un alt spital din cauza starii foarte grave in care este. Practic, daca nu ar fi fost aparatele, nu ar mai fi trait pina in ziua de astazi“. Se pare ca femeia si-a dorit sa scape cit mai repede de copil pentru ca pruncul nu era al sotului ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS