9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFestivitate in spatele gratiilor

Festivitate in spatele gratiilor

Sarbatoarea nationala a fost marcata la Penitenciarul de Maxima Siguranta (PMS) Craiova printr-un program muzical-artistic prezentat chiar de detinuti. In deschidere, sutele de spectatori au cintat „Doamne, ocroteste-i pe romani“, asistind apoi la un scurt spectacol oferit de copiii din Centrul de Plasament nr.1.

Oamenii in zeghe au interpretat apoi melodii de muzica populara, cu acompaniamentul formatiei Condor a penitenciarului, nelipsind nici momentele umoristice. Cei aflati in spatele gratiilor s-au amuzat pe seama parodierii unor emisiuni TV de succes: „Observator… din foisor“ (un pseudoprogram de stiri al unui post Tele 7-15 a,b Cod Penal), „Academia vedetelor“ (din care n-a lipsit scena acvariului cu surprize), „Brigada imobila“, ori „Vrei sa fii… cambuzier“.

Majoritatea actorilor erau detinuti, cu pedepse mari, care sperau sa-si ocupe astfel timpul. „De Ziua Nationala a Romaniei, celor 2.100 de detinuti de aici li s-a pregatit si o alta surpriza: un meniu special, din care nu vor lipsi friptura cu piure si cozonacul“ – a mentionat col. Anton Lapadat, comandantul PMS Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS