10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Stiri diverse

Casa de toleranta pentru femei

In Elvetia a fost infiintata o casa de toleranta pentru femei, care se va numi Ingerasii. Pentru inceput, reprezentantele sexului frumos vor putea beneficia de serviciile oferite de sapte „armasari“, care s-au autoproclamat „Cei Sapte Magnifici“. Proprietarul stabilimentului sustine ca a inceput afacerea cu gindul la femeile care nu primesc acasa placerea dupa care tinjesc.

Karen Mulder face dezvaluiri

Karen Mulder, una dintre cele mai bine platite supermodele din lume, care s-a retras de pe podium anul trecut, a dezvaluit ca a fost violata de mai multe ori de barbati celebri, printre care si un membru al unei familii regale europene. Semnele suferintei sale au aparut pentru prima data in timpul unui interviu pentru televiziune care avea drept subiect exploatarea sexuala a tinerelor manechine. Pentru ca la un moment dat, in timpul desfasurarii interviului, Karen a facut o criza de nervi, inregistrarea nu a mai fost difuzata, membrii audientei fiind rugati sa pastreze secretul in legatura cu acest incident.

Helena Bonham Carter are regrete

Helena Bonham Carter regreta ca s-a lasat convinsa sa se dezbrace pentru a filma scenele de dragoste pentru noul sau film, Novocaine. Actrita britanica a vrut initial sa-i ceara regizorului David Atkins sa renunte la scenele respective. Helena, care joaca rolul unei paciente ce seduce un dentist bogat, a renuntat pina la urma la disputa si si-a dat hainele jos. Filmul, din distributia caruia mai fac parte Steve Martin si Laura Dern, va fi lansat in cinematografe la inceputul anului viitor.

Holly Hunter divorteaza

Celebra actrita Holly Hunter, care a cistigat un premiu Oscar pentru rolul interpretat in filmul The Piano, vrea sa divorteze. De altfel, ea si sotul sau, Janusz Kaminski, si-au anuntat oficial despartirea si au inceput procedura legala de divort. Cei doi au fost casatoriti timp de sase ani.

Ceremonie in memoria lui George Harrison

In orasul Liverpool urmeaza sa aiba loc o ceremonie dedicata memoriei fostului Beatles, George Harrison. Consilierii orasului au anuntat, de asemenea, ca la muzeul The Beatles Story a fost deschisa o carte de condoleante in care locuitorii asezarii pot sa-si scrie mesajele de ramas bun de la „unul dintre cei mai mari ambasadori ai orasului Liverpool”.

Jennifer Aniston – ingrijorata pentru o fotografie

Jennifer Aniston este ingrijorata din pricina unei fotografii in care apare alaturi de fostul sau iubit, Tate Donovan. Artista sustine ca, in momentul in care s-a lasat fotografiata, era imbracata doar in lenjerie intima, in timp ce Tate era complet dezbracat. Jennifer a declarat intr-un interviu acordat revistei German Cinema ca fotografia cu pricina i-a fost furata la inceputul acestui an si ca se teme ca actualul sau sot, celebrul actor Brad Pitt, ar putea da cu ochii de ea. De asemenea, vedeta a negat zvonurile potrivit carora ar fi insarcinata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS