17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de munca mortal la HIDRO CONSTRUCTIA SA Slatina

Accident de munca mortal la HIDRO CONSTRUCTIA SA Slatina

Marinel Dumitru, de 40 de ani, a murit ieri-dimineata in urma unui accident de munca produs in cadrul societatii slatinene HIDROCONSTRUCTIA SA (ACH).

Barbatul lucra ca mecanic, iar din19 noiembrie era in concediu de odihna. Sotia sa povesteste insa ca aproape zilnic era chemat la serviciu: „Il chemau sefii, ca era mult de lucru“.

La fel s-a intimplat si ieri- dimineata. Marinel Dumitru a ajuns la serviciu in jurul orei 8.00. Dupa spusele inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial de Munca, Radu Tuca, barbatul curata un utilaj din sectia de ateliere centrale, cind un suport metalic al utilajului respectiv l-a prins intre sasiu si roata. Muncitorul a fost gasit sub utilaj de catre colegii sai. Marinel Dumitru a fost transportat, in jurul orei 8.30, la Spitalul Judetean Slatina, dar medicii nu au putut decit sa constate decesul acestuia. Diagnosticul pus a fost politraumatism prin accident de munca, traumatism toracic prin strivire, traumatism cranio-facial. La fata locului a fost trimis un inspector pentru a stabili conditiile exacte ale producerii accidentului, daca barbatul era angajat cu carte de munca si daca in momentul producerii accidentului era in timpul programului.

Marinel Dumitru era casatorit si avea un baiat si o fata, de 13, respectiv 15 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS