10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPolitistii mehedinteni au fost nevoiti sa foloseasca armele din dotare

Politistii mehedinteni au fost nevoiti sa foloseasca armele din dotare

Politistii au intentionat sa opreasca duminica, 25 noiembrie, autoturismul Dacia 1310, cu numarul de inmatriculare DJ-03-FWG, care tracta o remorca in care erau doua bovine, suspecte de a fi fost furate de la locuinta lui Nicolae Boboc, de 62 de ani, din comuna Bicles – Mehedinti. Conducatorul autoturismului nu a oprit la semnalul politistilor si a continuat deplasarea.

Oamenii legii au pornit in urmarirea masinii, iar in momentul in care erau in depasirea autoturismului urmarit, conducatorul autovehiculului a executat un viraj catre stinga si a acrosat, cu remorca, usa dreapta-spate a autoturismului in care se aflau politistii.

In urma impactului, remorca s-a desprins si s-a rasturnat. Politistii au continuat urmarirea autoturismului, pe o distanta de inca sapte km, acestia tragind patru focuri de avertisment, iar apoi alte citeva focuri in anvelopele masinii. Urmarirea a continuat pina cind autoturismul Dacia s-a rasturnat.

Conducatorul autoturismului a fost identificat in persoana lui Gheorghe Marian Caldes, de 35 de ani, din comuna Plenita, judetul Dolj, acesta fiind insotit de Jean Balasoiu, de 64 de ani, din comuna Balacita. In urma cercetarilor efectuate a rezultat ca bovinele aflate in masina au fost sustrase din curtea lui Nicolae Boboc.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, animalele fiind restituite partii vatamate. Cercetarile continua cu cei doi autori aflati in stare de retinere pentru savirsirea infractiunii de furt calificat si pentru stabilirea intregii activitati infractionale a acestora.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS