11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSot si sotie omoriti intr-un accident de circulatie

Sot si sotie omoriti intr-un accident de circulatie

Un grav accident de circulatie, soldat cu doi morti si un ranit grav, s-a petrecut ieri-dimineata, in jurul orei 9.10, pe drumul dintre satul Greci, comuna Schitu, si comuna Brebeni – Olt.

Dumitru Andrei, de 35 de ani, conducea autoturismul de serviciu Dacia papuc, cu numarul de inmatriculare OT-85-LON, cind, la un moment dat, a intrat in depasirea altui autoturism, a pierdut controlul volanului si a intrat in santul de pe marginea soselei, dupa care s-a izbit puternic de un copac. In urma impactului, conducatorul auto si sotia sa, Mirusa Andrei, de 33 de ani, aflata pe locul din dreapta, au murit pe loc. Pe unul din locurile din spate ale autoturismului se afla un prieten de familie, Claudiu Rizdus, care a fost transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean Olt, in jurul orei 10.25.

Aici, o echipa formata din medicul ortoped Paul Iancu si medicul Cornel Fulga, din cadrul Unitatii de primire urgente a spitalului, a intervenit de urgenta pentru stabilizarea starii pacientului. Claudiu Rizdus a fost trimis apoi la Sectia ortopedie a Spitalului de Urgenta Bucuresti, diagnosticul stabilit de medicii slatineni fiind fractura deschisa gamba stinga, leziuni vasculare si sindrom de strivire. Medicul Cornel Fulga a spus ca pacientul are 30% sanse sa nu-i fie amputat piciorul strivit in accident.

Mirusa si Dumitru Andrei locuiau in comuna Serbanesti si se indreptau ieri-dimineata spre locul de munca, societatea agricola LONGIS SRL Slatina. In urma lor au ramas cinci copii, cu virste cuprinse intre doi si 12 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS