Acasă Local Stiri diverse

Stiri diverse

O gorjeanca a murit in conditii suspecte. Victoria Ciobanu, de 64 de ani, din comuna Bolbosi, judetul Gorj, a fost gasita moarta, joi, 8 noiembrie, in curtea casei sale, de catre vecinii care au anuntat rudele. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului „Tudor Vladimirescu“ din Tirgu Jiu. Dupa primele cercetari s-a constatat ca femeia fusese lovita in cap cu un obiect dur, insa urmeaza sa fie stabilita cauza decesului.

(M.D.)

Un tir rasturnat s-a oprit intr-un tractor. Trei persoane au fost ranite dupa ce un autotren s-a rasturnat si a intrat intr-un tractor, in Perisor. In seara de joi, 8 noiembrie, la intrare intr-o curba, Gigi Rudareanu, de 32 de ani, din Craiova, a pierdut controlul volanului autotrenului DJ-956 si a intrat pe contrasens. Tirul s-a rasturnat si s-a lovit de tractorul condus de Leonard Ioani, de 27 de ani, din Perisor. „Nu am apucat sa vedem decit cum camionul, rasturnat pe o parte, venea spre noi. Nici nu stiu cum am scapat cu viata“, spune Maria Ioani, de 46 de ani, mama tractoristului. Femeia si cei doi conducatori s-au ales cu mai multe leziuni.

(R.G.)

Atentie la menajere! O craioveanca a fost jefuita de o menajera pe care o angajase doar pe incredere. Pe 10 octombrie, Maria C., imobilizata la pat din cauza unei boli grave, a primit o tinara care i-a promis ca va avea grija de ea: „Avea intre 25-35 de ani, par vopsit roscat, ten alb, constitutie de manechin. Mi-a spus un nume si ca i se spune Elvira, dar marea mea greseala este ca nu i-am cerut buletinul. Am mers numai pe incredere.“ Noua menajera si-a vazut de serviciu fara sa dea de banuit nici un moment ca are ginduri necurate. Pina in urma cu citeva zile cind a plecat la piata, dupa lapte, si nu

s-a mai intors. Seara, cind s-a intors de la serviciu, sotul Mariei a observat ca din casa ii disparuse trei milioane de lei. A fost anuntata politia, iar menajera hoata a fost data in urmarire.

(R.G.)

Un Tico furat a fost gasit dezmembrat intr-un garaj. Masina lui Daniel Ghita, din Craiova, a fost gasita dezmembrata in garajul unui satean din Isalnita, joi, 8 noiembrie, la doua saptamini dupa ce a disparut din fata blocului. In dimineata de 25 octombrie, proprietarul autoturismului Tico cu numarul de inmatriculare DJ-04-BHZ, a coborit in fata blocului sa plece la serviciu, dar a gasit parcarea goala. Masina fusese furata in timpul noptii de Lucian Roman, de 38 de ani, care o folosise pentru taximetrie si la returnarea careia isi oprise un rind de chei. Hotul a vindut-o apoi lui Mitru Cruceru, de 34 de ani, din Isalnita, fara sa-i spuna insa noului „proprietar“ ca tocmai cumparase un Tico furat. Lucian Roman a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

(R.G.)

A spart magazinul de pompe funebre ca sa-si inmorminteze mama. Vasile Fieraru, de 18 ani, a decis sa sparga un magazin de pompe funebre dupa ce mama sa a stat la morga din Moinesti trei zile: „Nu aveam cu ce s-o imbrac ca sa o pot scoate din morga. Am luat tot ce aveam nevoie: pinza de fata, prosoape.“ El a spart magazinul impreuna cu un cumnat de-al sau, Valentin Ursan, de 20 de ani, cei doi sustragind, pe linga cele necesare inmormintarii, si alte obiecte de imbracaminte, in valoare de 5,2 milioane de lei. Politistii i-au identificat pe cei doi si au recu-perat lucrurile furate. Tinarul a participat la funeraliile mamei si va fi cercetat in stare de libertate.

(MEDIAFAX)

Exit mobile version