13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGilceava cu coate rupte la audientele primarului

Gilceava cu coate rupte la audientele primarului

Un craiovean sustine ca a fost batut ieri de citiva gardieni in timpul unei audiente la Vasile Bulucea. Dumitru Spirleanu spune ca i-a solicitat primarului sa-i aprobe o cerere de debransare de la sistemul de incalzire si, pe linga promisiuni, a primit citiva pumni si a fost imbrincit de citiva gardieni:

„I-am spus domnului primar ce doresc si ca am mai facut o cerere la dumnealui. Mi-a promis ca se va rezolva, dar eu i-am cerut sa-mi semneze cererea si sa mi-o dea mie pentru a merge mai departe cu ea, la Regia de termoficare. Domnul primar mi-a spus ca ramine la el cererea si ca se va ocupa personal de caz. Eu i-am cerut atunci sa-mi restituie macar prima cerere, pe care mi-o aprobase intr-o audienta anterioara. Nu a vrut sa mi-o dea nici pe aceea. Atunci, secretara a chemat trei gardieni care m-au luat la bataie si m-au scos afara, in timp ce domnul primar statea si se uita la ei“. Dumitru Spirleanu s-a ales cu coatele julite.

Vasile Bulucea spune ca Dumitru Spirleanu nu a fost agresat, ci poftit in mod civilizat sa iasa afara, deoarece audienta se terminase: „N-a fost vorba de nici o bataie. Gardienii l-au poftit frumos afara pe cetateanul respectiv si nu a fost lovit. A fost nevoie de interventia acestora deoarece devenise irascibil“. Dumitru Spirleanu este hotarit sa-l dea in judecata atit pe primar, cit si pe gardienii cu pricina : „Am doi martori si imi voi scoate si certificat medico-legal pentru ca nu este normal sa se intimple asa ceva“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS