10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMiss Vilau isi da arama pe fata

Miss Vilau isi da arama pe fata

Nedumerire mare a stirnit printre cititorii nostri faptul ca nu am publicat, in clar, numele proprietarilor preafrumoaselor candidate la „Miss Vilau“. Unii ne-au suspectat de oaresce teama, altii, chiar de „blat“ cu proprietarii respectivelor imobile. De aceea cred ca este absolut necesara o precizare.

Gazeta de Sud nu si-a propus niciodata sa-i puna la zid pe cei care reusesc cu greu sa-si cladeasca o casa. Ni se umple sufletul de bucurie cind mai scapa cite un roman din oribilele apartamente cu doua camere.

Am pus blitul, la intimplare, pe case mai mici sau mai maricele, dupa cum am avut sau am primit detaliile de rigoare.

Si am recurs la simpaticele (dupa unii) pamflete nu pentru ca ne-am teme sau am avea „blat“ cu unii dintre preafericitii proprietari, ci pentru ca am crezut si credem in proverbialul simt al umorului pe care il desteapta romanilor orice poveste cu politisti.

Se construieste cu greu o casa, o stim prea bine, si n-avem nimic cu cei care alearga din banca in banca dupa un imprumut (dar asta-i alta poveste…) pentru a scapa de cosmarul apartamentului neincapator din bloc. Fie ei politisti, magistrati, profesori, doctori ori directori de regii.

Exista insa si suspiciunea ca banii unor persoane renumite din lumea interlopa ar sta la temelia unor imobile ce vor participa si ele la concursul „Miss Vilau“. Si poate chiar acestea vor cistiga primele locuri ale concursului nostru.

Incepind de astazi, vom renunta, cu parere de rau, la pamflet si vom publica numele proprietarilor casutelor participante la concurs. Cum am mai spus, cititorul nostru, stapinul nostru…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS