12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUn barbat refuza sa fie tratat de medici

Un barbat refuza sa fie tratat de medici

Doctorii de la Terapie Intensiva au fost terorizati timp de doua zile de un pacient recalcitrant. Ion Baluta, din Melinesti, a fost dus miercuri la Spitalul Clinic nr.1 Craiova, dupa ce a cazut de la citiva metri inaltime. Barbatul injura in permanenta cadrele medicale si, mai mult, nu accepta sa fie tratat, fiind inca in stare de ebrietate.

Baluta are 62 de ani si, de cind se stie, repara casele vecinilor pentru o bucata de piine si un pahar de vin. Miercuri insa, barbatul a exagerat cu bautura si s-a imbatat. Cu toate insistentele colegilor, el s-a urcat din nou pe schela si a inceput sa dea jos niste caramizi. Batrinul s-a dezechilibrat si a cazut in cap.

Imediat a fost chemata salvarea si a fost internat de urgenta in Sectia de terapie intensiva, unde medicii au incercat sa-i calmeze durerile si sa-l stabilizeze. Fara nici un rezultat insa. Ion era in coma alcoolica si din aceasta cauza nici unul dintre medicamentele si calmantele care i-au fost administrate nu si-a facut efectul. De atunci, el injura asistentele si medicii care incearca sa-l trateze. Doctorul Alexandru Camenita spune ca nu stie ce sa mai faca pentru ca Ion Baluta sa adoarma si sa-i lase si pe ei sa-si faca datoria: ?Cind pacientul va adormi, ii vom face tomograf ca sa vedem fracturile si leziunile interne pe care le-a suferit.?.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS