14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTrei gorjence fac sex virtual pentru straini

Trei gorjence fac sex virtual pentru straini

Disperarea unora de a face bani din orice si foametea altora care sint dispusi sa practice tot ce li se cere au facut ca in Romania promiscuitatea, prostitutia si prostia sa devina industrii, chiar infloritoare. Daca prostitutia la colt de strada este cunoscuta de mai toata lumea, acest fenomen existind chiar si pe vremea lui Ceausescu, prostitutia virtuala este o „profesie“ mai noua pentru romani. Se presupune ca in cea de-a doua varianta, prestatoarele de servicii ar fi mai inteligente decit primele, fie si numai prin faptul ca nu se supun unui contact direct, eliminind din start riscul contaminarii cu diverse boli, chiar cu SIDA. Un alt avantaj l-ar putea constitui veniturile, care uneori ajung pina la 700 de dolari net. Pestii prostituatelor virtuale au si ei alta tinuta fata de cei ai fetitelor din parcari. Daca ultimii folosesc in general violenta, primii seduc fetele slabe de minte, promitindu-le marea cu sarea. Aceste „bordeluri“ functioneaza deocamdata in orasele mari, insa cele mai multe se afla in Bucuresti. Din informatiile pe care le avem, numai in Capitala functioneaza 16 astfel de „cluburi“. Se pare ca piata din Bucuresti a cam fost epuizata. Acum se incearca racolarea fetelor din provincie.

Jobul Mileniului

Zeci de milioane sint aruncate pe anunturile de publicitate din presa locala. Asta denota ca afacerea este profitabila. In urma cu o saptamina, la redactia Gazetei de Sud s-au prezentat doi indivizi din Bucuresti, care au platit pentru urmatorul anunt: „Jobul Mileniului. Spontana, atractiva, 18-27 de ani, cunosti limba engleza (nivel mediu). Vrei sa cistigi intre 400 – 700 USD ca operatoare internet doar pentru clienti din afara tarii? Suna la 093/634.305 sau 092/735.908 Eventual trimite un e-mail la Job@… Experienta nu este necesara“. La prima vedere, anuntul nu spunea nimic, insa pentru o operatoare de Internet n-am inteles de ce este obligatoriu sa fie spontana si atractiva, astfel ca am incercat sa ne satisfacem curiozitatea. Colega noastra Mihaela Dinei a apelat numerele de telefon din respectivul anunt, prezentindu-se ca fiind o cititoare amatoare si doritoare de a fi operatoare Internet. Femeia care i-a raspuns la telefon a fost destul de rezervata: „Nu trebuie sa faceti nimic pentru banii astia, dar este obligatoriu sa fiti frumoasa. Platim asa de bine pentru ca veti vorbi cu straini, iar astia ne vor plati pe noi si noi pe dumneavoastra“. Cind a fost intrebata de ce si daca este obligatoriu sa fie neaparat frumoasa, i s-a raspuns: „Pai da, este obligatoriu si trebuie sa fiti frumoasa, pentru ca veti fi vazuta de cei cu care dialogati si trebuie sa aveti o imagine dulcica“. In urma investigatiilor facute am reusit sa aflam lucruri extrem de interesante, si anume: fetele care vor lucra la acest club trebuie sa faca realmente sex, dar, asa cum spuneam mai devreme, virtual.

Angajatele clubului lucreaza in patru schimburi

Cu ajutorul unor oameni de bine, am reusit sa aflam ca aceasta firma isi are sediul in buricul Capitalei, pe Calea Victoriei. Are angajate 16 fete, care lucreaza in patru schimburi. Trei dintre acestea sint chiar din Tirgu Jiu. Ele au fost racolate prin intermediul unor prieteni. Pentru a fi de acord sa stea de vorba cu noi, le-am promis ca n-o sa le facem publice numele de familie. Initial au negat ca ar practica o astfel de meserie, insa oferindu-le date exacte despre program, despre cum au camerele mobilate, au recunoscut. „Nu stiu cum ati ajuns la noi, dar sa stiti ca tot ceea ce facem, facem de buna voie. Nu ne-a obligat nimeni. Sintem studente si avem nevoie de bani. Patronii se poarta foarte frumos cu noi. Daca ar afla ca ati ajuns la noi sau, ma rog, ca noi am vorbit cu dumneavoastra, sigur ne-ar da afara, fiindca una din conditiile pentru a putea lucra aici este discretia. Ce facem noi aici? Pai, ce sa facem, cam ceea ce ati spus dumneavoastra. Facem sex pe Internet. Banii pe care-i primim nu sint chiar asa multi. De fapt tine de talentul fiecareia si banii ii primim in functie de clientii pe care sintem in stare sa ni-i facem fideli. Conteaza, sigur, si frumusetea, insa si accesoriile pe care le folosim. Cu cit esti mai sexy si mai perversa in sensul bun al cuvintului, cu atit poti cistiga mai mult. Majoritatea colegelor noastre nu vor sa-si faca o meserie din asta. Ele vor doar sa-si completeze veniturile pe perioada in care stau in Bucuresti“. Cele trei fete din Tirgu Jiu sint: Oana, de 20 de ani, Valeria, de 20 de ani, si Raluca, de 23 de ani, toate studente la una din facultatile de drept private din Capitala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS