Acasă Local Se aprind noi „lumini“ la 3TV

Se aprind noi „lumini“ la 3TV

Incepind de azi, in viata studioului craiovean de televiziune 3TV s-a petrecut o schimbare semnificativa, marcata printr-un eveniment deosebit. Grila de programe este cu totul alta, acoperind zilnic, in afara de duminica, 17 ore si 30 de minute de emisiune. Programele incep de la ora 7.00 si se incheie la 0.45. In cadrul ciclurilor de emisiuni, vom putea urmari luni, de la ora 18.00, „MIXX“ – emisiunea pentru dedicatii muzicale, realizata de Mihai Jianu, iar de la 23.00 „955 – Apel de Urgenta“ – realizator Lucian Dindirica, emisiune care va avea ca invitat cite un ofiter de la diferite servicii ale politiei, in functie de subiectul abordat.

Unul dintre cele mai incitante talk-show-uri va fi cel de miercuri seara incepind la ora 23.00. La „Reporter de Serviciu“ vor fi invitati numai ziaristi si vor fi dezbatute subiectele fierbinti, prezentate in presa saptaminii.

Vineri, la ora 20.00, este programata emisiunea „Medic de Familie“, realizata de Roxana Vizitiu. Atit doamnelor si domnisoarelor, cit si partenerilor acestora le este dedicata seara de simbata cu emisiunea „Top Model“, in care sint prezentate ultimele creatii vestimentare. Urmeaza „Simbata in familie… la altu’“ – emisiune de divertisment realizata de Felix Sava.

In fiecare duminica, programul 3TV va incepe de la ora 9.00, cu Sfinta Liturghie, transmisa in direct de la Catedrala Mitropolitana „Sf. Dumitru“ din Craiova.

Iubitorii sportului rege se vor putea delecta (sau enerva) duminica seara cu „Fotbal Integral“.

Nici cei mici nu sint uitati, acestia avind dedicata simbata dimineata, de la ora 9.00 la ora, 10.00 emisiunea „Spiridusii“ realizata de Costin Marcher.

La toate acestea se poate adauga faptul ca seara de seara vom putea urmarii filme cu adevarat de top, de toate genurile. Zilnic vor fi transmise doua emisiuni de actualitati in direct.

Azi, incepind cu ora 18.00, va avea loc festivitatea de lansare a noii grile de programe printr-o emisiune maraton care se va incheia la ora 0.30 si va fi transmisa de la hotelul Jiul.Vor fi invitati din rindul oficialitatilor craiovene, artisti, solisti de muzica usoara si populara. Spectacolul se va incheia cu un program al trupei de dans MACHO BOYS.

Sa fie intr-un ceas bun noua imagine a studioului 3TV!

Exit mobile version