17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAstazi se deschide noul magazin METRO din Craiova

Astazi se deschide noul magazin METRO din Craiova

Noul magazin METRO, situat pe strada Calea Bucuresti din Craiova la kilometrul 7,5, isi deschide astazi portile pentru cumparatori. Magazinul din Craiova este al zecelea din Romania si face parte dintr-un program de expansiune care va cuprinde 20 de centre comerciale pina la sfirsitul anului 2004.

Andreea Lupea, directoarea magazinului de la Craiova, a spus ca deviza METRO este „Mai intii de toate calitatea!“: „Le oferim clientilor nostri servicii de un inalt profesionalism. Magazinul de la Craiova reprezinta o investitie de peste 30 de milioane de marci germane si beneficiaza de cele mai moderne dotari, corespunzind tuturor standardelor europene de expunere si prezentare a marfii. Noutatea pentru acest magazin este un departament special de peste proaspat“.

Deschiderea unui nou magazin presupune si crearea a 350 de locuri de munca, in special pentru tineri, media de virsta a echipei de la Craiova fiind de 25 de ani, sustine Andreea Lupea.

Clientii METRO sint in special persoane juridice, iar accesul in magazin se face pe baza de legitimatii personalizate, care se elibereaza gratuit. Magazinul este deschis de luni pina simbata intre orele 6.00 si 21.00, iar duminica intre 8.00 si 18.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS