Acasă Educatie Târg de Crăciun caritabil cu sute de participanți la Grădinița „Dumbrava Minunată”

Târg de Crăciun caritabil cu sute de participanți la Grădinița „Dumbrava Minunată”

Magie pură la Grădinița „Dumbrava Minunată” din Craiova, care a organizat joi, 7 decembrie, Târgul de Crăciun. Preșcolarii, alături de părinți, au umplut curtea unității de învățământ cu bucuria sărbătorilor, cu mese bogate în delicatese de sezon și decorațiuni, iar sub bradul de Crăciun s-au strâns jucării pentru a fi donate copiilor nevoiași.

Sute de persoane au venit la Târgul de Crăciun de la „Dumbrava Minunată”

Prichindeii au fost răsplătiți pentru munca depusă cu vizita Moșului. Alături de Crăiasa Zăpezii, acesta a sosit la grădinița „Dumbrava Minunată” pentru a aduna personal scrisorile cu dorințele copiilor.

A fost prima ediție a acestui eveniment la unitatea de învățământ, iar ecoul a fost copleșitor pentru conducerea școlii și pentru dascăli. În jur de 600 de persoane au fost prezente la târgul de joi.

„Este prima dată când organizăm acest târg. Este un eveniment creat pentru a reuni într-un fel toate acțiunile din diverse parteneriate, pentru că unitatea noastră școlară are parteneriate cu ONG-uri, cu biserica. Târgul a avut un caracter umanitar, ne-am dorit să ajutăm la rândul nostru, pentru că și noi am fost ajutați, și să ne bucurăm împreună. Iar cum ieri a fost și Ziua Internațională a Scrisorilor, i-am scris și scrisori Moșului, care a venit în cadrul târgului pentru a le aduna și a-și nota faptele copiilor personal”, a transmis Anda Nețoiu Mihăescu, directoarea grădiniței „Dumbrava Minunată”.

Fondurile vor fi donate

„O parte din fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi donate pentru programul național de voluntariat SNAC, pentru Școala Sf. Vasile și către ONG-ul Armata Salvării, pentru cauzele acestora. Jucării și bănuți vor ajunge și la biserica din cartierul Valea Roșie, cu care avem de asemenea un parteneriat”, a adăugat Anda Nețoiu Mihăescu.

În cadrul târgului, toți cei prezenți s-au bucurat de un spectacol de dansuri și colinde susținut de copiii de la atelierele Ansamblului „Maria Tănase” și de un concert susținut de instrumentiști de la Filarmonica „Oltenia” din Craiova.

„Am simțit cu adevărat că am intrat în luna cadourilor. Mulțumim tuturor”, a transmis directoarea grădiniței.

https://www.gds.ro/wp-content/uploads/2023/12/WhatsApp-Video-2023-12-08-at-09.32.31.mp4
Exit mobile version