Acasă Actualitate ISJ Dolj a stabilit o comisie pentru audit la Şcoala Leu

ISJ Dolj a stabilit o comisie pentru audit la Şcoala Leu

ISJ Dolj a stabilit o comisie pentru audit la Şcoala Leu
ISJ Dolj a stabilit o comisie pentru audit la Şcoala Leu

ISJ Dolj pregăteşte un audit la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu” din comuna Leu, după ce Consiliul de Administraţie al şcolii a votat eliberarea din funcţie a managerului. Comisia pentru audit a fost stabilită în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, întrunit pe 25 noiembrie.

„Comisia va analiza aspectele din reclamaţiile primite de la şcoală şi va face un audit la Şcoala Leu până pe data de 15 decembrie”, a precizat inspectorul şcolar general, Daniel Ion.


La Şcoala Leu, membrii Consiliului de Administraţie reclamă faptul că sunt din nou neînţelegeri în relaţia cu managerul din mai multe motive. Una dintre nemulţumiri este că un elev de clasa a VIII-a nu mai poate frecventa şcoala pentru că au fost făcute formalităţile unui transfer la nivelul instituţiei. De asemenea, sunt reclamaţii la adresa managerului că impune condiţii de comunicare între angajaţi, că intră la orele profesorilor fără a anunţa, dar şi că a parolat calculatorul secretarei. Managerul a respins acuzaţiile. În urma auditului, comisia va prezenta un raport în Consiliul de Administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean pe baza căruia se a decide dacă se impun sancţiuni.

Exit mobile version