Acasă Actualitate ISJ Dolj angajează educatori-puericultori pentru creşe

ISJ Dolj angajează educatori-puericultori pentru creşe

Și ieri, la prima probă alți doi elevi au fost prinși cu telefonul în timpul simulării, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Dolj
Și ieri, la prima probă alți doi elevi au fost prinși cu telefonul în timpul simulării, potrivit Inspectoratului Școlar Județean Dolj

Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj organizează preselecţie de cadre didactice pentru creşe. Sunt vacante 34 de posturi, iar angajarea se face pe bază de dosar care trebuie depus până pe 6 octombrie. 

Încadrările pe posturile de educator-puericultor în creşe şi grădiniţe sunt pe perioadă determinată, respectiv până la sfârşitul anului şcolar în curs. Practic, contractele de muncă vor fi valabile până pe 31 august 2023.  âLa concurs pot participa absolvenţi ai liceului pedagogic, specializarea educator-puericultor,  absolvenţi ai liceului pedagogic sau ai unei şcoli echivalente, cu specializarea educatoare sau învăţătoare, care au urmat sau vor urma până a 1 septembrie 2025 cursuri de educaţie timpurie în cadrul proiectelor derulate de Ministerul Educatiei cu terţi.  De asemenea, se pot înscrie și absolvenţi ai programelor de masterat didactic, specializarea educaţie timpurie.

Ce va cuprinde dosarul unui candidat

Dosarul pentru preselecţie va cuprinde scisoare de intenţie,  curriculum vitae dar și copii ale actelor de identitate și ale actelor de sudii. Candidaţii pot să prezinte adeverinţe care atestă rezultatele obtinute la concursurile naţionale, sesiunile 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022, dacă este cazul. Candidaţii trebuie să depună şi o declaraţie pe propria răspundere că nu desfăşoară activităţi incompatibile cu demintatea funcţiei didactice şi că nu au fost îndepărtați din învăţământ pentru motive disciplinare sau prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare. Dosarele pentru preselecţie se depun la la Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj până pe 6 octombrie, iar rezultatele se vor afişa pe 12 octombrie. 

Exit mobile version