Acasă Educatie Școala Gimnazială „Regele Mihai I” din Drobeta Turnu Severin are o nouă...

Școala Gimnazială „Regele Mihai I” din Drobeta Turnu Severin are o nouă bibliotecă

Școala Gimnazială „Regele Mihai I” din Drobeta Turnu Severin are o nouă bibliotecă, prin contribuția CEZ și Narada

În luna mai, parteneriatul stabilit între CEZ și Narada a ajuns la Școala Gimnazială “Regele Mihai I” Drobeta Turnu Severin pentru soluționarea a 2 alerte: reabilitarea bibliotecii distruse de inundații și dotarea acesteia cu volume noi și echipamente digitale.

1 școală, 2 alerte HartaEdu soluționate

Compania a selectat 2 alerte înscrise pe HartaEdu pentru soluționare, prin organizarea unei noi acțiuni de voluntariat alături de 14 angajați CEZ.

Biblioteca Școlii Gimnaziale „Regele Mihai I” Drobeta Turnu Severin a fost distrusă în urma unei inundații care a afectat întreaga clădire, devenind nefuncțională pentru elevii care au nevoie de un moment de liniște și relaxare. Pentru a schimba viitorul tinerilor înscriși, intervenția voluntarilor a avut o miză dublă:

  • reamenajarea bibliotecii: montare parchet, montare rafturi și organizarea noilor volume;
  • dotarea bibliotecii cu aparatură: calculator, imprimantă, videoproiector.

De asemenea, răspunsul companiei CEZ, partener unic HartaEdu pentru regiunea Oltenia, a vizat la rândul său două componente importante:

  • o investiție financiară în valoare de 25.000 RON, cu impact în îmbunătățirea mediului în care se dezvoltă cei peste 300 de elevi înscriși;
  • resursa umană necesară pentru a duce la bun sfârșit lucrările de reamenajare, prin participarea celor 14 voluntari.

„Mulțumită sprijinului și generozității Narada şi CEZ, totul s-a transformat într-o zi într -un loc primitor și creativ, dotat cu tehnologie modernă. Ne simțim onorați și mândri totodată pentru că şcoala noastră a fost aleasă și că suntem sprijiniţi și transmitem toate gândurile calde și recunoștința! De astăzi, cei 336 de elevi ai şcolii noastre se vor bucura de un moment de liniște și relaxare răsfoind o carte în noua locație reamenajată de compania CEZ!”, a spus profesor Daniela Ispas, director Şcoala Gimnazială “Regele Mihai I.

CEZ și Narada a ajutat și Școala Gimnazială Pesceana, Vâlcea

Primul beneficiar al alertelor sprijinite de CEZ și Narada a fost Școala Gimnazială Pesceana din județul Vâlcea. 14 voluntari CEZ au contribuit cu entuziasm la reamenajarea a 5 săli de clasă, astfel încât elevii înscriși să beneficieze de condiții mai bune de învățare.

Exit mobile version