Acasă Actualitate Echipa de robotică de la Colegiul „Buzeşti” lansează provocarea „Let`s get Green”

Echipa de robotică de la Colegiul „Buzeşti” lansează provocarea „Let`s get Green”

Echipa de robotică de la Colegiul Naţional
Echipa de robotică de la Colegiul Naţional " Fraţii Buzeşti "lansează provocarea "Let`s get Green".

Echipa de Robotică „Soft Hoarders” de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” din Craiova a participat week-endul trecut la o acţiune de împădurire în comuna Celaru.

Liceenii spun că în cadrul acestei acţiuni şi-au dat seama despre importanţa spaţiilor verzi şi au lansat provocarea Let`s get Green, prin care fac apel la toate echipele de robotică din toată ţara să se alăture acestei campanii.

„Ca membri ai echipei de robotică a Colegiului Național „Frații Buzești”, am participat sâmbăta aceasta alaturi de cluburile LEO Terra-Nova și LEO Excelion la o acțiune de împădurire în comuna Celaru. Fiecare dintre noi și-a adus astfel contribuţia la un viitor cu un aer mai curat și la o țară mai verde. În cadrul acestui proiect am realizat importanța conservării spațiilor verzi și dificultatea crearii noilor păduri.


Fiind foarte recunoscători pentru oportunitatea ce ne-a fost oferită, am decis să lansăm provocarea Lets get Green, în cadrul căreia dorim să provocăm cât mai multe echipe de robotică din întreaga țară să ni se alăture în construirea unei țări mai curate și mai puțin poluate. Inspirându-ne din programul Eco First, derulat în cadrul concursului First, la care participăm cu mândrie de 4 ani, am decis să lansăm acest îndemn către toți colegii noștri din România. Suntem bucuroși că facem parte dintr-o comunitate atât de unită, care ne-a permis să ne putem conecta cu natura și să luăm o pauză de la munca în laborator. Sperăm ca inițiativa Lets get Green să aibă un impact național și avem încredere în echipele din întreaga țară că vor duce mai departe ideea de aer curat și conservare a spațiilor verzi”, se arată în conmunicatul echipei de robotică de la Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti” Craiova.

Exit mobile version