Acasă Local Dolj O altă grădiniţă din Craiova se închide

O altă grădiniţă din Craiova se închide

O altă din grădiniţă din Craiova se închide

Grădiniţa cu program prelungit Sfânta „Lucia” din Craiova suspendă toate activităţile cu prezenţă fizică în clase. Activităţile se vor derula exclusiv online, după ce două cadre didactice şi două îngrijitoare au fost confirmate cu Covid 19. Este a doua grădiniţă din Craiova care suspendă toate activităţile cu prezenţă fizică. Prima unitate care a aplicat această măsură este Grădiniţa cu program prelungit Paradisul Copiilor din Craiova.

Azi au fost raportaţi 12 profesori şi 5 elevi


Numărul de cazuri de cazuri Covid 19 în şcoli şi grădiniţe este în creştere. Conform raportărilor DSP Dolj, azi au fost raportate 12 cazuri de Covid 19 la cadre didactice şi angajaţi şi 5 cazuri la elevi.
Cazuri noi de elevi infectaţi au apărut la Şcoala gimnazială „Decebal”, Şcoala gimnazială „Eliza Opran”, Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, Grădiniţa Podari, Grădiniţa Căsuţa cu Poveşti.
În rândul cadrelor didactice noi cazuri au fost confirmate la Grădiniţa cu program prelungit „Petrache Poenaru”, Liceul de Industrie Alimentară. Şcoala Terraveda, Şcoala gimnazială „Nicolae Romanescu”, Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, Liceul Teoretic Amărăştii de Jos, Liceul Teoretic Bârca, Colegiul Naţional „Carol I”.

Exit mobile version