Acasă Local Dolj O grădiniţă din Craiova se închide din cauza cazurilor de Covid 19

O grădiniţă din Craiova se închide din cauza cazurilor de Covid 19

Grădiniţa Paradisul Copiilor Craiova
Grădiniţa Paradisul Copiilor Craiova


O grădiniţă din Craiova îşi suspendă activitatea cu prezenţă fizică după apariţia mai multor cazuri de Covid 19 atât în rândul angajaţilor şi al preşcolarilor. Este vorba de Grădiniţa cu program prelungit „Paradisul Copiilor” din Craiova.

Conform datelor furnizate de DSP Dolj, în această unitate de învăţământ până pe 18 februarie au fost înregsitrate trei cazuri de îmbolnăvire la copii şi două cazuri de Covid 19 la educatoare şi un caz de Covid 19 şi la îngrijitoare. În aceste condiţii, activitatea în grădiniţă se suspendă. Toţi copiii vor desfăşura activităţi online. La această grădiniţă, o primă grupă de copii a trecut cu activităţile online din 15 februarie.
Propunerea de suspendare a activităţii va fi supusă votului din Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Noi cazuri de Covid 19 în şcoli şi grădiniţe


În Craiova sunt şi alte unităţi şcolare la care au apărut noi cazuri de Covid 19, conform raportării de azi a DSP Dolj. În ultimele zile din această săptămână chiar a crescut numărul îmmbolnăvirilor. Astfel, la preşcolari a apărut câte un caz de infectare la Grădiniţa cu Program Prelungit „Pinocchio”, Grădiniţa cu Program Prelungit „Floare Albastră”, Grădiniţa cu Program Prelungit „Joylight”.

La elevi îmbolnăviri sunt la Colegiul Naţional „Carol I”, Colegiul Naţional „Fraţii Buzeşti”, Colegiul Naţional „Ştefan Velovan” şi Şcoala gimnazială „Nicolae Romanescu”. Clasele în care au apărut cazurile de infecatre vor avea activităţi online. Sunt însă şi angajaţi care au fost diagnosticaţi cu Covid 19. Din raportarea DSP Dolj, este un caz la Grădiniţa Eden şi un alt caz la Şcoala gimnzială „Ethos”.

Exit mobile version