Acasă Actualitate Noi ghiduri gratuite pentru lecţii online la engleză şi germană

Noi ghiduri gratuite pentru lecţii online la engleză şi germană

Noi ghiduri gratuite pentru lecţii online la engleză şi germană
Noi ghiduri gratuite pentru lecţii online la engleză şi germană

 Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză din Oltenia a publicat patru noi ghiduri cu activităţi didactice pentru limba engleză şi limba germană.

Ghidurile au peste 2.800 de pagini şi cuprind exerciţii şi materiale pe care le pot folosi toate cadrele didactice de specialitate. Acestea sunt gratuite şi pot fi folosite şi la clasă dar şi la şcoala online.

„Anul acesta cadrele didactice care fac parte din Asociaţia Profesorilor de Limba Engleză din Oltenia (APLEO) au realizat patru noi ghiduri cu activităţi pentru limba engleză şi limba germană. Anterior au mai fost publicate alte patru asemenea ghiduri. Cei interesaţi pot descărca ghidurile respective gratuit de pe site-ul asociaţiei şi fără să fie condiţionaţi în vreun fel. Practic, la limba engleză sunt dsiponibile trei noi ghiduri, unul pentru învăţământul primar, unul pentru învăţământul gimnazial şi încă unul pentru învăţământul liceal. Cel de al patrulea ghid este pentru limba germană.

Ghidurile au și răspunsuri la exerciții care unt puse la dispoziția cadrelor didactice la cerere, prin email și tot gratuit. La realizarea acestor ghiduri şi-au adus contribuţia cadre didactice nu numai din Dolj, ci şi din alte judeţe ale ţării „, a precizat Diana Cotescu, profesor de limba engleză şi preşedinte al Asociaţiei Profesorilor de Limba Engleză din Oltenia (APLEO).

Asociaţia a publicat şi numărul 8 al revistei Pygmalion care poate fi accesată pe site-ul http://blog.apleo.ro/pygmalion/.

Exit mobile version