22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateElevii vor avea cursuri on-line cu vloggeri celebri, oameni de business, traineri și medici

Elevii vor avea cursuri on-line cu vloggeri celebri, oameni de business, traineri și medici

Ministerul Educației anunță că va lansa pe 1 aprilie Naradix – modul de clase digitale, prin care adolescenți din întreaga țară își dau întâlnire online, timp de o oră, pentru a învăța despre lucrurile care îi pasionează.

Cursurile vor fi diferite, de la social media, la personal branding, dezvoltare personală, tehnologie, inteligență artificială sau educație financiară. Pe duata cursurilor elevii vor avea ocazia de a interacționa cu profesioniști de top.

În cadrul NaradiX, vor participa vloggeri celebri, oameni de business sau traineri cunoscuți. Cursurile se organizează în cadrul inițiativei „Reacție pentru educație”, derulată ca urmare a parteneriatului între Ministerul Educației și Cercetării și Narada. Potrivit reprezentanților Ministerului Educației modulul NaradiX va putea fi accesat live pe pagina de Facebook NARADA, iar elevii vor putea comenta și întreba live în timpul sesiunii.

Programul întâlnirilor NaradiX din această săptămână

Miercuri, 1 aprilie: Bianca Adam – inițiatoarele programului, Andra Munteanu și Armina Dobrică, vor răspunde întrebărilor pregătite de Bianca și vor anunța programul pentru următoarele săptămâni.

Joi, 2 aprilie: Dr. Mihail Pautov – Medicul va explica pe îndelete de ce e important să rămânem acasă pe perioada carantinei, cum să ne protejăm de virus și cum pot evolua lucrurile în continuare.

Vineri, 3 aprilie: Urania Cremene – despre cum pot fi gestionate sănătos emoțiile în timpul izolării, ce putem face pentru a ne simți cât mai bine chiar dacă nu ieșim din casă și cum putem folosi timpul liber în mod constructiv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS