Acasă Educatie Ce vor sindicatele din Educație de la Guvernul Orban

Ce vor sindicatele din Educație de la Guvernul Orban

Ce vor sindicatele din Educație de la Guvernul Orban
Ce vor sindicatele din Educație de la Guvernul Orban

Sindicatele din Educație le-au cerut, marți, premierului și ministrului Educației adoptarea mai multor măsuri, printre care creșterea costului standard per preșcolar/elev astfel încât să acopere toate cheltuielile, creșterea treptată a bugetului Educației până la 6% din PIB, măsuri concrete pentru introducerea masteratului didactic sau debirocratizarea reală a învățământului.

Marius Nistor, președintele Federației” Spiru Haret, prezent la discuții a declarat că trebuie analizat standardul de cost per elev, astfel încât să poată fi acoperit necesarul de cheltuieli.

În cursul zilei de marți, la Guvern, premierul Ludovic Orban a avut o întâlnire cu reprezentanții Federației Sindicatelor Libere din Învățământ, Federației Sindicatelor din Educație ”Spiru Haret” și Federației Naționale Sindicale ”Alma Mater. La întâlnire a participat și ministrul educației, Cristina Anisie.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version