10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(FOTO, VIDEO) Elevii din Dolj primesc cornuri tari, iaurt în pahare murdare şi mere cu coaja deshidratată

(FOTO, VIDEO) Elevii din Dolj primesc cornuri tari, iaurt în pahare murdare şi mere cu coaja deshidratată

Cornuri tari ce nu se modifică nici când sunt lovite de masă, iaurt în recipiente murdare şi mere cu coaja deshidratată. Acestea sunt produsele care au fost distribuite săptămâna trecută elevilor din unităţile şcolare din Craiova şi judeţ prin programul naţional „Cornul, laptele şi fructul”, stârnind nemulţumirea părinţilor care le contestă postând filmuleţe pe reţelele de socializare. Managerii şi reprezentanţii şcolilor spun că aşa au primit produsele şi confirmă că în unele cazuri au fost şi minusuri. Produsele au costat câteva milioane de lei, iar programul a început cu şapte luni întârziere, după ce licitaţia a fost contestată.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj spune că până acum a primit sesizare de la o singură şcoală din Craiova şi face apel la reprezentanţii şcolilor să facă sesizări scrise către Consiliul Judeţean, pentru a putea lua măsuri. Mai multe detalii veţi citi în cotidianul Gazeta de Sud de mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS