Studenții din Craiova, premiați la o competiție din Germania
Studenții din Craiova, premiați la o competiție din Germania

Performanță pentru două echipe de studenți de la Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică a Universității din Craiova, la Concursul Internaţional MCU Rally Car 2018, etapa europeană. Competiția a fost organizată de firma Renesas în cadrul Embedded WorD, la Nürnberg, în perioada 27 februarie-1 martie. La acest concurs au participat peste 150 de studenţi din Germania, Marea Britanie, Franţa, Austria, Serbia, Turcia, Bulgaria.
Studenții craioveni au fost pe podium. Echipa Fastech a obținut medalia de argint. În această echipă au fost Laurenţiu Păstae – masterand Sisteme Automate Incorporate – SAI, Radu Cîrlig – masterand la Ingineria Calculatoarelor şi Comunicaţiilor, Alexandru Tilinca – masterand la Tehnologii Informatice în Ingineria Sistemelor, Alexandru Constantin – student la Electronică Aplicată, anul III. Coordonatorul echipei a fost dr. Ionuţ Resceanu de la Departamentul de Mecatronică şi Robotică.
Echipa D&D-UCV, formată din Geanina Unguritu, Teodor Nichiţelea – masterand la Sisteme Automate Incorporate, şi Dragoş Cîrciumariu, masterand la specializarea Automatică şi Informatică Aplicată, a obţinut locul IV în cadrul competiției.