26.7 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Educatie 88 de posturi de director și director adjunct de școală, disponibile în...

88 de posturi de director și director adjunct de școală, disponibile în Olt

-

Situația nu este cu mult diferită de cea înregistrată în urma concursului din toamna trecută, între timp comasându-se mai multe unități școlare și dispărând, astfel, mai multe posturi.
Pe posturile libere se pot înscrie cadre didactice care au cel puțin gradul didactic II sau titlul de doctor, sunt membre în Corpul Național de Experți în Management Educațional, nu au fost lucrători sau colaboratori ai fostei securități etc.
Printre unitățile școlare pentru care se caută directori și/sau directori adjuncți în sesiunea de concurs iulie 2017 se regăsesc: Clubul Sportiv Școlar Slatina, Clubul Copiilor „Marius Bunescu“ Caracal, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională, Liceul Teoretic Vitomirești, Liceul Teoretic „Gheorghe Roșca“ Osica de Sus, Școala Gimnazială „Virgil Mazilescu“ Corabia, Colegiul Tehnic „Danubius“ Corabia, Colegiul Național „A.I. Cuza“ Corabia, Școala Gimnazială „Gheorghe Magheru“ Caracal, Colegiul Agricol „Dimitrie Petrescu“ Caracal, Colegiul Tehnic „Matei Basarab“ Caracal, Colegiul Național „Ioniță Asan“ Caracal, Liceul Teoretic „Petre Pandrea“ Balș, Colegiul Economic „P.S. Aurelian“ Slatina, Colegiul Național Vocațional „Nicolae Titulescu“ Slatina, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ Slatina, Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă“ Slatina, Școala Gimnazială nr. 3 Slatina etc.
Înscrierile la concurs se fac în perioada 19 iunie – 6 iulie 2017, iar proba scrisă va avea loc pe 17 iulie 2017. Probele de evaluare a CV-ului și interviu se vor susține în perioada 19 – 31 iulie, la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga“ din Slatina.

Alina Mitran
Alina Mitran
Lucrează în presă din 2000 și ceea ce a început ca un hobby s-a transformat într-o profesie. A absolvit Facultatea de Finanțe, Bănci, Asigurări și Burse de Valori, dar a ales presa scrisă, un domeniu care i-a oferit cele mai mari satisfacții profesionale. S-a alăturat echipei Gazeta de Sud în 2004.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.