16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEducatieLiderii studenților din România se reunesc la Craiova

Liderii studenților din România se reunesc la Craiova

Peste 200 de lideri ai studenților români se reunesc la Craiova, în perioada 28-31 august 2014, Craiova, în cadrul celei de a XXXV-a Adunări Generale a Uniunii Studenților din România.
La deschiderea evenimentului care va avea loc vineri, 29 august, la ora 10.30, la Filarmonica Oltenia, vor participa Mihnea Costoiu, Ministru delegat pentru Învățământ Superior, Cercetare Ştiințifică și Dezvoltare Tehnologică, prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănişor, rector Universitatea din Craiova și prof.univ.dr. Ion Rogoveanu, rector Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova.
Pe parcursul zilelor dedicate acestui eveniment, delegații participanți vor avea parte de workshop-uri tematice, menite să le dezvolte aptitudinile și competențele, pe următoarele tematici: Tehnici de reprezentare și negociere; Comunicare și Branding în organizațiile studențești și Managementul voluntarilor în organizații studențești.
Asumându-și și urmându-și misiunea de a pregăti lideri de calitate și cetățeni activi pentru o societate modernă și competitivă, USR aduce în discuție, în ziua a II-a a Adunării Generale, șase subiecte de maxim interes pentru studenți, ce vor fi dezbătute prin metoda focus grupurilor. Cele șase subiecte sunt: Statutul Studentului & Accesul studenților la drepturi; Capacitarea tinerilor și studenților & Dreptul la vot și Accesul grupurilor defavorizate la drepturi și echitatea în sistemul universitar românesc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS