Acasă Educatie Anchetă a ISJ Mehedinți, după ce un elev notat cu 3,80 la...

Anchetă a ISJ Mehedinți, după ce un elev notat cu 3,80 la română a primit 8,10 după contestație

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi a deschis o anchetă după ce un elev de clasa a VIII-a care fusese notat cu 3,80 la limba română la evaluarea națională a primit nota 8,10 după soluționarea contestației, potrivit B1TV.

Inspectorul şcolar general al ISJ Mehedinţi, Mirela Pintea Enea, a afirmat că, în urma anchetei preliminare, s-a stabilit că profesorii care au corectat inițial lucrarea elevului au transcris greşit nota de pe ciornă pe borderoul final.
„Îmi pare foarte rău că s-a produs acest incident. Am încercat să luăm legătura cu profesorii evaluatori, au venit cu ciornele dumnealor. Nu s-a greşit la evaluare, dar în momentul în care s-a transcris de pe ciornă, de pe borderoul final lăsat în centrul de evaluare, s-a transcris greşit. Probabil oboseala, suprasolicitarea şi-a spus cuvântul în această situaţie. Trebuie să luăm măsuri“, a spus şeful ISJ Mehedinţi.
Lucrarea elevului respectiv a fost corectată la Centrul de Evaluare de la Liceul de Artă ”Ioan Ştefan Paulian” din Drobeta Turnu Severin.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version