Acasă Educatie Student craiovean, premiat la Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare

Student craiovean, premiat la Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare

Un student de la Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova a fost distins cu Premiul Special la Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare, la secţiunea „Management”. Potrivit unui comunicat transmis astăzi de Universitate, Laurenţiu Mihai a fost premiat pentru lucrarea intitulată „Influenţa profilului comportamental asupra echipei de management”, elaborată sub coordonarea lect. univ. dr. Radu Ogarcă. Această lucrare a fost apreciată de juriu cu 93 de puncte (din 100), fiind a doua din competiţie, după cea pentru care a fost acordat Marele Premiu (care a obţinut 95 de puncte).

Olimpiada Naţională a Economiştilor în Formare a fost organizată de Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, la concurs participând peste 50 de studenţi (35 de echipe) din principalele centre universitare din ţară: Bucureşti, Iaşi, Cluj, Constanţa, Craiova, Suceava, Târgovişte, Târgu Jiu, Petroşani, Reşiţa, Oradea şi Galaţi.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version