Acasă Educatie Proiect privind practica în cadrul unei întreprinderi simulate de prestări servicii pentru...

Proiect privind practica în cadrul unei întreprinderi simulate de prestări servicii pentru organizaţiile non-profit, lansat la Craiova

Universitatea din Craiova, împreună cu Asociaţia CRONO – Centrul de Resurse pentru Organizaţiile Non-profit din Oltenia, organizează joi conferinţa de lansare a proiectului „PRAIS – Practică în cadrul unei întreprinderi simulate de prestări servicii pentru organizaţiile non-profit”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Conferinţa va avea loc la ora 12:00, în sala 444 din Clădirea Centrală a Universităţii din Craiova. 

Potrivit organizatorilor, obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă dezvoltarea spiritului antreprenorial al studenţilor şi dezvoltarea competenţelor profesionale ale acestora, prin integrarea şi aplicarea interdisciplinară a cunoştinţelor dobândite în pregătirea academică în cadrul unei întreprinderi simulate de prestări servicii pentru organizaţiile non-profit. „Întreprinderea va acţiona pe termen lung ca o interfaţă între studenţii Universităţii din Craiova şi o parte dintre potenţialii angajatori, respectiv organizaţiile non-profit din Oltenia. Astfel, întreprinderea simulată va genera ca efect pozitiv pe termen lung uşurarea tranziţiei studenţilor universităţii către primul lor loc de muncă în sectorul non-profit, care are un mare potential de creştere în Romania”, se arată într-un comunicat transmis de organizatori.

Lucrează la Gazeta de Sud din 2005 şi este de profesie traducător. Ca redactor online este la curent cu tot ce se întâmplă în țară, dar şi în afara ei. Consideră că cea mai mare provocare este să informeze corect, obiectiv şi la timp.
Exit mobile version