Acasă Educatie Dolj: Concursul „Prietenii pompierilor” are loc mâine la FEFS

Dolj: Concursul „Prietenii pompierilor” are loc mâine la FEFS

Marți, 20 mai, pe terenul din cadrul Facultății de Educație Fizică și Sport, elevii din învățământul gimnazial doljean se vor întrece în cadrul etapei județene a concursului cercurilor tehnico-aplicative de elevi “Prietenii Pompierilor”, competiție organizată de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Oltenia” al județului Dolj în colaborare cu Inspectoratul Școlar Dolj.
Ca în fiecare an, micii pompieri se vor lupta pentru un loc pe podium având de parcurs o probă teoretică și două probe practice, respectiv proba de îndemnare “Pista cu obstacole”  și proba “Ștafeta de 400 m cu obstacole”. Concurenții vor trebui să arate că și-au însușit informațiile teoretice referitoare la măsurile de prevenire a incendiilor și au abilitățile fizice și cunoștiințele practice pentru parcurgerea probelor de concurs.
La concurs și-au anunțat deja participarea 10 echipaje de băieți, fete și mixte, condițiile de participare la concurs și modul de desfășurare a probelor fiind stabilite conform regulamentului de concurs.

Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.
Exit mobile version