16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEducatieUniversităţi din Danemarca testează studenţii români pe 9 aprilie

Universităţi din Danemarca testează studenţii români pe 9 aprilie

Danemarca este o destinaţie de studiu care atrage tot mai mulţi studenţi internationali. Printre cele mai bine cotate în topurile globale, sistemul educaţional scandinav este absolut gratuit pentru studenţii originari din UE, adică şi pentru români. Materiile şi subiectele sunt concepute de către firme şi companii, de către potenţialii anagajatori, astfel încât studentul să aibă şanse sporite de angajare după absolvire.
În acest an, universităţile daneze vin în sprijinul studenţilor români şi organizează în parteneriat cu IEC – International Education Center România sesiuni de admitere ce vor include testări la limba engleza pe 9 aprilie, ora 13.00 în 3 orase din România: Iaşi, Cluj şi Bucureşti. Tinerii români interesaţi de studiile în străinătate, care nu deţin un certificat de limba engleză, pot susţine această testare în unul din cele 3 oraşe menţionate mai sus. Înscrieri şi mai multe informaţii pe adresa [email protected]
Din portofoliul IEC fac parte reputate universităţi daneze precum Aalborg University, Aarhus University, AU Herning, Business Academy Aarhus, DANIA Academy, University Northern Denmark (UCN), University of Southern Denmark, VIA University College, ZIBAT etc. cu variate programe de licenţă şi master.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS