Acasă Educatie Craiova: Seminar pe teme ecologice la Facultatea de Agronomie şi Horticultură

Craiova: Seminar pe teme ecologice la Facultatea de Agronomie şi Horticultură

Aula Buia a Facultății de Agronomie și Horticultură a Universității din Craiova, va găzdui astăzi seminarul cu tema: “Impactul activităților antropice asupra speciilor de păsări protejate în aria naturală protejată de importanță comunitară ROSPA0074 Maglavit” din cadrul proiectului “Managementul integrat al ariei naturale protejate de importanță comunitară ROSPA 0074 Maglavit” .

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, la eveniment vor participa studenți și cadre didactice ale Facultății de Agronomie și Horticultură precum și specialiști implicați în activitățile de protecție a mediului.

Simpozionul își propune să crească interesul tinerilor pentru problemele de conservare a mediului. De asemenea, acesta va asigura o informare corectă cu privire la efectele pozitive pentru protejarea și conservarea naturii pe care le pot avea bunele practici de management din cadrul ariilor naturale protejate.

Participanții la eveniment vor efectua, în luna mai și o vizită în teren care va asigura o mai bună informare și implicare a tinerilor în protecția biodiversității din aria naturală protejată de importanță comunitară ROSPA0074 Maglavit.

Exit mobile version