Acasă Educatie Mehedinţi: ISU „Drobeta” recrutează candidaţi pentru şcolile de pompieri

Mehedinţi: ISU „Drobeta” recrutează candidaţi pentru şcolile de pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi selecţionează candidaţi pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ ale M.A.I. , arma pompieri.

În total, sunt disponibile 55 locuri pentru ofiţeri pompieri, 35 de locuri fiind la Academia de Poliţie „A.I.Cuza” din Bucureşti, Facultatea de Pompieri , iar  20 de locuri  pentru IGSU sunt alocate la Academia Tehnică Militară, Academia Forţelor Terestre şi Academia de Poliţie – Drept.

De asemenea, sunt disponibile 132 locuri pentru maiştri militari şi subofiţeri pompieri. Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti, judeţul Prahova, cu durata studiilor de 2 ani, are alocate în acest an 125 de locuri pentru subofiţeri pompieri şi protecţie civilă, iar Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Terestre ,,Basarab I” Piteşti are alocate 7 locuri.

Pentru toate locurile scoase la concurs vor fi recrutaţi bărbaţi, cu excepţia locurilor prevăzute pentru Facultatea de Poliţie – Drept şi pentru specialităţile din cadrul instituţiilor de învăţământ superior ale Ministerului Apărării Naţionale, unde pot candida şi femei. Înscrierile se fac la sediul ISU „Drobeta” din municipiul Dr.Tr.Severin, str. Portului nr. 2, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 şi 16.00.

Exit mobile version