Acasă Educatie Craiova: Cercuri studenţeşti la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Craiova: Cercuri studenţeşti la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport

Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii din Craiova va organiza mâine două cercuri studenţeşti la sediul din Strada Brestei, în vederea specilizării studenţilor pe diferite moduri de întocmire a lucrărilor de cercetare.

Potrivit unui comunicat al instituţiei, cercul studenţesc pentru studenţii secţiei Kinetoterapie şi motricitate umană se va desfăşura sub coordonarea conf. univ. dr. Ilinca Ilona, în aula 2 şi îşi propune prezentarea modului de întocmire a unei lucrări de cercetare în domeniul kinetoterapiei precum şi prezentarea unor abordări noi în sfera recuperării neuromotorii.

Cercul studenţesc pentru studenţii secţiei Educaţie fizică şi sportivă va consta în prezentarea modului de întocmire a unei lucrări de cercetare în domeniul educaţiei fizice precum şi discuţii legate de organizarea Jocurilor Special Olympics ce se vor desfăşura în Craiova în luna iunie 2014. Evenimentul are loc în aula 1 a Facultăţii de Educaţie Fizică şi sport şi este coordonat de lect. univ. dr. Cosma Germina.

Exit mobile version