Acasă Educatie Conferinţa Internaţională „Competitivitate şi stabilitate în economia bazată pe cunoaştere – iConEc...

Conferinţa Internaţională „Competitivitate şi stabilitate în economia bazată pe cunoaştere – iConEc 2014”, la Craiova

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii din Craiova organizează în perioada 28 – 29 martie, a şasea ediţie a Conferinţei Internaţionale „Competitivitate şi stabilitate în economia bazată pe cunoaştere – iConEc 2014”, se arată într-un comunicat al instituţiei.

Cu aceasta ocazie, distinşi oaspeţi de la importante universităţi europene vor susţine prelegeri în plenul conferinţei. Printre invitaţi, se numără prof. Gérard Cliquet, Universitatea din Rennes (Franţa), prof. Dirk Morschett, Universitatea din Fribourg (Elveţia), prof. Bernhard Swoboda, Universitatea din Trier (Germania), prof. Joachim  Zentes, Saarland University (Germania), prof. Eleftherios Thalassinos, Universitatea din Piraeus (Grecia).

Festivitatea de deschidere va avea loc în Sala Albastră a Universităţii din Craiova, vineri, 28 martie 2014, cu începere de la ora 9:30. La conferinţă s-au înscris peste 150 de participanţi care vor susţine lucrări ştiinţifice în cadrul celor şase secţiuni organizate.  

Exit mobile version