Acasă Educatie Consiliul Elevilor Vâlcea şi-a ales un nou Birou de conducere

Consiliul Elevilor Vâlcea şi-a ales un nou Birou de conducere

Consiliul Județean al Elevilor din Vâlcea – CJE – a organizat in data de 14 noiembrie 2013, in sala de conferințe a Bibliotecii Județene „Antim Ivireanul”, Adunarea  Generala a Consiliilor Elevilor din județul Vâlcea.
În cadrul acestei Adunări Generale, peste 50 de reprezentanţi ai elevilor din Vâlcea s-au întâlnit la Râmnicu Vâlcea. Aici, fostul președinte, Teodor Cristian Blidaru, a prezentat raportul de activitate pe anul 2012-2013 și a premiat fosta generație a CJE Vâlcea, membrii ai ISJ Vâlcea precum și alți elevi voluntari care s-au implicat în activitățile organizate de Consiliul Elevilor.
În cadrul acestei întâalniri s-au ales prin vot democratic, exercitat de președinții si prim-vicepresedintii structurilor școlare din județul Vâlcea, noii reprezentați ai elevilor la nivel județean. În urma alegerilor, Alexandru Enăcică, președinte la Consiliul Elevilor din Colegiul Național “Alexandru Lahovari”, a fost ales ca Președinte al CJE. Funcția de Prim-Vicepreședinte va fi ocupată anul acesta de Vlad Păsat de la Colegiul Național de Informatică “Matei Basarab, în vreme ce Andra-Ștefania Dumitrică și Alin Stancu se pot mândrii ca fiind Vicepreședinți ai CJE Vâlcea.  Livia Greacă pentru funcția de Secretar – departamentul relații interne, iar Ștefan Dobre pentru funcția de Secretar – departamentul de relații externe
Alegerea directorilor de departamente s-a facut prin vot deschis, astfel:
Alberto Mario Tudora – Departamentul pentru „Mobilitate, Formare, Informare si Consiliere”;
Andreea Stroia –departamentul  „Avocatul Elevului”;
Laura Greaca –departamentul „Cultura, educație si programe școlare”;
Natalia Vlascu și Dragoș Costin –departamentul „Sport si Programe pentru tineret”;
Rareș Băloi –departamentul „Concursuri școlare si extrașcolare”.
La deschiderea evenimentului ce a avut loc în sala de conferinte a Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul”, au fost prezenți domnul profesor formator CJE Nicolae Chișavu, domnul inspector general Ion Gherghinaru, domnul inspector general adjunct Liviu Vlădescu,  reprezentantul din partea FJT, Ovidiu Udrescu, reprezentantul direcției județene anti-drog, Ionuț Pâslaru și mai mulți directori educativi din județ.

Exit mobile version