Acasă Bani & Afaceri Publireportaj 3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar
3 metode inovative prin care poți stimula sistemul imunitar

Sănătatea organismului este protejată și susținută de către scutul natural pe care acesta îl creează și îl întărește constant în așa fel încât să țină la distanță factorii de risc. Sistemul imunitar funcționează ca o barieră de protecție în fața microorganismelor periculoase și a celulelor afectate, în așa fel încât acestea să fie eliminate înainte să ajungă să afecteze țesuturile sănătoase. Totuși, în anumite perioade, când organismul este slăbit sau amenințarea prea mare, imunitatea poate să cedeze și are nevoie de suport din exterior. Descoperă cum te pot ajuta terapiile de medicină alternativă, cum este autohemoterapia, să întărești imunitatea într-un timp foarte scurt!

Factori care afectează sistemul imunitar

Stilul de viață, mediul în care trăiești, alimentația, stresul, toți acești factori își pun amprenta asupra stării de sănătate și este important să acționezi conștient în vederea reducerii impactului negativ. Odată cu înaintarea în vârstă, răspunsul organismului la pericole poate fi mai lent și mai slab, ceea ce crește predispoziția la dezvoltarea de afecțiuni.

Istoricul medical este, de asemenea, important în determinarea eficacității imunității deoarece un corp care a trecut în mod repetat prin infecții și inflamații se poate reface greu, ceea ce facilitează contactarea acestora din nou. Alimentația deficitară, carențele nutriționale, expunerea în permanență la substanțe chimice dăunătoare erodează de la interior sistemul imunitar, dacă acestea fac parte din stilul de viață zilnic.

Stresul și oboseala afectează imunitatea deoarece organismul este expus în permanență la stimuli negativi și țesuturile nu au suficient timp pentru a se regenera, în așa fel încât să funcționeze la capacitate maximă.

Ce alternative medicale ai la dispoziție pentru a-i spori eficiența

Dacă îți dorești să ai grijă în mod activ de sănătatea ta, fără să fie nevoie să apelezi la proceduri medicale sau medicamente, există și opțiunea terapiilor medicale alternative care, printr-un număr prestabilit de ședințe, te pot ajuta să îmbunătățești diferite funcții ale organismului tău, prin administrarea rapidă de substanțe și gaze benefice, cum ar fi:

Autohemoterapia

Această procedură are ca principal scop îmbunătățirea calității sângelui prin tratarea sa cu ozon. Sângele este recoltat, tratat și reinjectat, fie direct în sistemul circulator, fie la nivel muscular, în așa fel încât să poată acționa cât mai rapid și să observi îmbunătățiri din primele minute de la finalizarea procedurii. Întreg procesul durează maxim 30 de minute, timp în care se recoltează și îmbunătățește o cantitate de până la 300 ml de sânge, suficient pentru a provoca reacții benefice în organism și a accelera vindecarea anumitor afecțiuni, cum ar fi alergiile, infecțiile, bolile autoimune sau problemele dermatologice, prin întărirea sistemului imunitar.

Terapia HHO

O altă soluție de tratament, dar și de prevenție este reprezentată de purificarea avansată a sângelui urmând trei etape. Primul pas îl reprezintă hemoperfuzia care determină filtrarea și detoxifierea sângelui, urmând ca acesta să fie încălzit și apoi îmbogățit cu oxigen, în vederea susținerii imunității și proceselor naturale de vindecare și regenerare.

Terapii intravenoase

În cazul în care imunitatea are de suferit din cauza unor carențe de vitamine și minerale, poți restabili rapid echilibrul prin administrarea de injecții îmbogățite cu substanțele de care ai nevoie. Numărul de ședințe este ajustat în funcție de decizia medicului pe care o va lua după ce efectuează toate investigațiile necesare, însă rezultatele se pot observa încă de la prima administrare. Avantajul injecțiilor în fața suplimentelor este absorbția mult mai rapidă a substanțelor nutritive fără ca acestea să mai fie procesate în sistemul digestiv.

Descoperă procedurile Quantica 720 și alege variantele care se pliază nevoilor organismului tău pentru a-i proteja sănătatea și a-i spori starea de bine!

Exit mobile version