Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Finalizare proiect „Diversificarea activităţii societăţii COSMOPOLYMER SRL prin achiziţia de utilaje”

Finalizare proiect „Diversificarea activităţii societăţii COSMOPOLYMER SRL prin achiziţia de utilaje”

Finalizare proiect „Diversificarea activităţii societăţii COSMOPOLYMER SRL prin achiziţia de utilaje”
Finalizare proiect „Diversificarea activităţii societăţii COSMOPOLYMER SRL prin achiziţia de utilaje”

ANUNT PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI „Diversificarea activitatii societatii COSMOPOLYMER SRL prin achizitia de utilaje” depus in cadrul Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Acţiunea 4.1.1 BIS – Investiţii în retehnologizare în domeniul construcţiilor

Titlul proiectului: ,, Diversificarea activitatii societatii COSMOPOLYMER SRL prin achizitia de utilaje”

Numele beneficiarului: COSMOPOLYMER SRL

Contract de finanţare: 95/1055/4.1.1 BIS din 23.12.2022

Obiectivul proiectului:

Obiectivul general al proiectului a fost in deplina concordanta cu obiectivul masurii si anume acordarea de granturi din fonduri externe nerambursabile microîntreprinderilor, întreprinderilor mici şi întreprinderilor mijlocii din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, pentru realizarea de investiții în retehnologizare, în domeniul curent de activitate sau într-un domeniu diferit de activitate în vederea refacerii capacității de reziliență.”. Asadar, obiectivul general al proiectului l-a constituit refacerea capacității de reziliență a firmei prin obtinerea de sprijin din fonduri externe nerambursabile pentru investiții în retehnologizare in cadrul codului CAEN 4211 – Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor. Societatea isi propune sa-si diversificea activitatea avand in vedere oportunitatile de dezvoltare in sectrul de infrastructura rutiera, tara noastra fiind deficitara din acest punct de vedere. In urmatoarea perioada Romania poate accesa din fonduri UE sume importante pentru dezvoltarea acestui sector, pentru aducerea la standarde europene a infrastructurii rutiere nationale si conectarea acesteia cu infrastrucrura europeana.

Rezultate asteptate:

Contracte semnate pentru active corporale, necorporale si servicii

– Cresterea productivitatii muncii – 1 contract achizitie panouri fotovoltaice

Valoarea totală a proiectului: Valoarea totala a proiectului este de 3.886.048,8967 lei din care finantare nerambursabila in valoare de 2.432.690, 48 lei, reprezentand 75% din valoarea eligibila a proiectului.

Data începerii şi finalizării proiectului: 23.12.2022– 31.12.2023

Codul MySMIS al Proiectului: 158723

Locaţia de implementare: Sat Pielesti, com. Pielesti, jud. Dolj

Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020.

Date de contact COSMOPOLYMER SRL Administrator: MANTA FLORIN COSMIN Adresa sediu social: Sat Pielesti, com. Pielesti, jud. Dolj Tel: 0760855702 E-mail: iliget@yahoo.com

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului Românie.”

Exit mobile version