Acasă Bani & Afaceri RMN prin CAS și servicii imagistice complete la Phoenix Medicover. O poveste...

RMN prin CAS și servicii imagistice complete la Phoenix Medicover. O poveste despre cum profesionalismul vindecă sistemul de sănătate

Centrul Medical Phoenix din strada D. Gerota

De la inaugurarea sa în anul 2022, Centrul Medical Phoenix de pe strada Dimitrie Gerota, nr. 18 B, din Craiova a însemnat pentru mulți pacienți șansa la investigații valoroase într-un mediu profesionist, unde sunt trataţi cu respect și cu empatie.

Pacienții Phoenix Medicover pot beneficia de serviciul de second opinion

Sediul Centrului Medical Phoenix Medicover din Gerota dispune de un Centru de Imagistică la standarde înalte, dotat cu aparatură de ultimă generație, completă, care permite obținerea unor imagini de o acuratețe ridicată, pentru diagnosticarea exactă și rapidă a pacienților cu diferite tipuri de afecțiuni.

În cadrul Centrului de imagistică, pacienții pot efectua o gamă extinsă de investigații RMN, precum și radiografii și ecografii în condiții de maximă siguranță, sub supraveghere medicală continuă. De asemenea, pacienții pot beneficia inclusiv de serviciul de second opinion medical.

„Pentru noi este foarte important ca pacientul să aibă acces la diagnostic rapid și precis, iar serviciul de second opinion ni se pare esențial în epoca nouă a medicinei. O a doua părere înseamnă colaborare colegială înspre binele pacientului”, transmite dr. Ionuț Vasile, managerul Phoenix Medicover.

Din 2023, test de osteoporoză la clinica din Gerota

Începând cu luna ianuarie 2023, la centrul de imagistică Phoenix Medicover va funcționa și aparatul pentru diagnosticarea osteoporozei – osteodensitometrie DXA. Aparatul a fost mutat din str. Ștefan cel Mare nr. 80 în cadrul centrului de pe strada Gerota pentru a completa serviciile imagistice. Spațiul generos permite desfășurarea actului medical în cele mai bune condiții, iar experiența echipei medicale oferă precizie și acuratețe ridicată în ceea ce privește interpretarea investigațiilor imagistice.

Continua extindere Phoenix Medicover și numărul mare de pacienți care i-au conferit votul de încredere acestei rețele de clinici sunt o dovadă că sistemul medical din România își găsește vindecarea în profesioniști.
„Echipa Phoenix Medicover este formată nu doar din medici pregătiți, dar și dedicați misiunii lor de a schimba în bine viața pacienților”, spune managerul clinicii, dr. Ionuț Vasile.

Echipa se mărește

Echipa de Radiologie/ Imagistică medicală (RMN și radiografii cu contract CAS) este alcătuită din Dr. Brinzan Cătălin, Dr. Tuță Cristina, Dr. Albulescu Dana, Dr. Gheorghiu Alina, Dr. Vasile- Tănasie Manuela, Dr. Mitrică Florentina.
„În câteva luni urmează să ne mărim echipa cu încă 2 medici specialiști/primari în radiologie și imagistică medicală”, a menționat dr. Ionuț Vasile.

Servicii decontate de CAS pentru RMN și radiografii

Pacienții care sunt asigurați CAS pot efectua investigații RMN gratuite în cadrul noului Centru de Imagistică Phoenix – Medicover. Serviciile sunt decontate de Casa de Asigurări de Sănătate în limita plafonului lunar. Există mai multe categorii de pacienți care pot beneficia de investigații RMN/RX gratuite. Printre aceștia se numără și următorii pacienți care beneficiază de investigații gratuite oricând , indiferent de suma alocată de CAS – monitor 1-7:

Pacienți care suferă de boli oncologice și au nevoie de monitorizare a tratamentului și a evoluției bolii
Pacienții care au probleme de sănătate post COVID-19
Pacienții care au diabet zaharat
Pacienți cu boli cardiovasculare
Pacienți cu boli neurologice
Pacienți cu boli cerebrovasculare
Pacienți cu boli rare

Iată mai jos lista celorlalte specialități din cadrul Clinicii Phoenix Medicover de pe strada Dimitrie Gerota:

Urologie- contract CAS- dr. Florea Cristina
Ortopedie-traumatologie- contract CAS- dr. Mureșan Raul, dr. Barbu Sorin si dr. Grecu Alexandru
Obstetrică – Ginecologie- contract CAS – dr. Raheb Diana, dr. Dinca Flavia, Dr. Zlatea Madalina.
În plus, se poate efectua pe baza programului national, gratuit, testare PAP.
Chirurgie pediatrică/ Ortopedie pediatrică- contract CAS – dr. Bidileci Doru, Dr. Cârstoiu Eleodor, Dr. Purcaru Ionuț
Pediatrie- Dr. Oprițoiu Ioana
Endocrinologie – Dr. Dragomirescu Carmen, Dr. Pavel Oana
Pneumologie – contract CAS – Dr. Socol Bianca
Neurologie – contract CAS – Dr. Macinic Laura, Dr. Popescu Alisa
Psihiatrie – începand cu 1 februarie 2024 – contract CAS
Medicină internă – începand cu 1 februarie 2024 – contract CAS
Punct recoltare analize medicale.

Centrul Medical Phoenix Craiova – Centrul de Imagistică se află în vecinatatea Spitalului Județean De Urgență și a Liceului economic Gheorghe Chițu, Parc, lângă Fabrica de Confecții, pe str. Dr. Dimitrie Gerota, nr 18B. Telefon: 0217967399
Mai multe informații despre rețeaua de clinici Phoenix Medicover se găsesc pe http://phoenix-hospital.ro.

Echipa Phoenix Medicover le urează tuturor pacienților și colaboratorilor Sărbători Fericite și la mulți ani sănătoși!

Exit mobile version