Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Cum reușesc tipsterii să facă predicții sportive precise

Cum reușesc tipsterii să facă predicții sportive precise

Cum reușesc tipsterii să facă predicții sportive precise
Cum reușesc tipsterii să facă predicții sportive precise

Pariurile sportive se evidențiază printre jocurile de noroc datorită procentajului ridicat al șanselor de câștig (60%). În ciuda acestui procent, numai 13% dintre pariori au obținut rezultate corecte pe termen lung. Aceșți jucători sunt tipsterii care oferă recomandări precum Biletul Zilei ponturi și alte sfaturi pariorilor începători și despre care se poate spune că stăpânesc arta de a realiza predicții și pronosticuri precise atunci când joacă la pariurile sportive.

Cum reușesc tipsterii să fie inspirați în pronosticurile pe care le oferă?

Pariorii care reușesc să ofere predicții cu un nivel mare de acuratețe se bazează pe analiza datelor statistice, pe alegerea corectă a sporturilor și meciurilor pe care să parieze, precum și pe informații conexe. Primul pas pentru a reuși în acest domeniu este legat de selectarea sportului în care se va paria.

Ca să reușești să plasezi pariuri sportive cu o eficiență mărită pe termen lung trebuie să-ți concentrezi atenția asupra unei singure discipline sportive. Ori, în cazul în care dorești să pariezi pe mai multe sporturi, alege acele activități sportive care prezintă elemente comune. Studierea regulilor sportului reprezintă următorul pas în cariera de tipster.

Înțelegerea regulilor îl ajută pe parior să valorifice mai bine anumite momente ale jocului, cum ar fi, de exemplu, la fotbal, pariurile pe cartonașe galbene sau roșii sau la tenis, dacă pariază pe numărul de erori neforțate. Următorul pas pe lista este reprezentat de alegerea meciurilor pe care pariază și a piețelor sportive.

În acest sens, pariorul va ține cont de nivelul de probabilitate pentru a indica în mod corect cât mai multe pronosticuri. De aceea, va alege doar acele partide și evenimente care îi oferă cel mai bun randament. La selectarea acestor meciuri va ține cont și de cotele alocate de către casele de pariuri respectivelor partide.

Cotele oferite pentru meciurile importante sunt mai mari pentru a atrage un număr cât mai crescut de pariori. Cele mai avantajoase cote pentru un tipster sunt cele premeci și ante post. Dovada maximă a calității unui parior de top este reprezentată de pariurile ante post, pentru că rezultatele se află abia după o perioadă îndelungată de timp.

Recunoașterea valorii este un alt element care face parte din arta realizării predicțiilor la pariurile sportive. În fapt, poate fi considerat factorul care face diferența între pariorii obișnuiți și cei avansați. Practic, tipsterul reușește să analizeze mult mai profund anumite evenimente decât restul pariorilor, creându-și niște avantaje cu un nivel ridicat de producere a rezultatelor.

Analiza în profunzime a evenimentelor sportive – cheia succesului tipsterilor de pariuri sportive?

Mulți pariori își concentrează atenția asupra cotelor ca modalitate de reflectare a nivelului de probabilitate de producere al rezultatelor. Numai că, operatorii de pariuri ajustează cotele folosind formule specifice, în care este luat în calcul și avantajul casei (care le oferă un profit garantat din pariuri).

De aceea, tipsterii obișnuiesc să plaseze pariuri combinate sau acumulator, care le oferă câștiguri potențiale mult mai mari decât cotele obișnuite. Dar ca să obțină predicții corecte pe astfel de bilete, pariorii trebuie să aleagă evenimentele sportive care le oferă nivelul maxim de acuratețe.

Așa că se folosesc de capacitatea de analiză a meciurilor pe care pariază, luând în calcul aspecte precum:

·   Evaluarea formei echipei sau jucatoriilor – suspendări, accidentări, rezultatele întâlnirilor anterioare, abilitățile de a marca, de a-și crea oportunități de a marca și altele, în funcție de sportul selectat;

·   Evaluarea condițiilor în care se dispută meciurile – condiții atmosferice, numărul de spectatori, nivel de interes al partidelor, etc;

·   Abordarea tactică a partidei – în cazul sporturilor colective, contează echipa aliniată de către antrenor, prezența jucătorilor cheie și impactul potențial al acestora asupra desfășurării evenimentelor și altele;

·   Evaluarea diferențelor dintre cotele oferite de către operatorii de pariuri și probabilitățile calculate în vedere identificării valorii acestora.

Tipsterii au ajuns la nivelul la care pot identifica valoarea reală a cotelor, ceea ce le conferă un avantaj real față de ceilalți pariori.

Strategiile abordate de tipsteri

Diferența principală între pariorii obișnuiți și tipsteri este dată de capacitatea de a paria organizat, pe baza unor analize aprofundate, ce sunt bazate pe statistici reale. Strategiile tradiționale, precum Paroli, Martingale, Labouchere sunt înlocuite de acest mod de pariere. În plus, tipsterii respectă regula parierii în mod responsabil, pentru că știu că pariurile lor au un grad ridicat de precizie.

Exit mobile version