Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Reabilitare scoală gimnazială Ada Umbra, localitatea Ianca, comuna Ianca, județul Olt

Reabilitare scoală gimnazială Ada Umbra, localitatea Ianca, comuna Ianca, județul Olt

Reabilitare scoală gimnazială Ada Umbra, localitatea Ianca, comuna Ianca, județul Olt
Reabilitare scoală gimnazială Ada Umbra, localitatea Ianca, comuna Ianca, județul Olt

Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Ianca, în calitate de Beneficiar a implementat proiectul“Reabilitare scoală gimnaziala Ada Umbra, localitatea Ianca, comuna Ianca, județul Olt”, Cod SMIS 121881, depus in cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritara 10 „Îmbunătățirea infrastructurii educaționale”, Prioritatea de investiții 10.1 Investițiile în educație, și formare, inclusiv în formare profesională, pentru dobândirea de competențe și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurilor de educație și formare, Obiectiv specific 10.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii si învățământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului/Apel dedicat învățământului obligatoriu.

Contractul de finanțare nr. 4104/02.04.2019, a fost semnat intre Ministerul Dezvoltării Regionale si Administrației Publice, in calitate de Autoritate de Management pentru Programului Operațional Regional 2014-2020, prin Agenția pentru Dezvoltare Regionala Sud-Vest Oltenia, in calitate de Organism Intermediar pentru Programului Operațional Regional 2014-2020 si Unitatea Administrativ Teritoriala Comuna Ianca, in calitate de Beneficiar.

Valoarea totală a proiectului este de 3.292.530,42 lei din care valoarea contribuției FEDR este de 2.671.771,82 lei iar valoarea finanțării nerambursabile este de 3.080.395,75 lei.

Obiectivul general al proiectului „Reabilitare scoală gimnaziala Ada Umbra, localitatea Ianca, comuna Ianca, județul Olt” a vizat îmbunătățirea calității infrastructurii de educație și a dotării Scolii Gimnaziale Ada Umbra din Comuna Ianca, pentru asigurarea populației cu servicii esențiale, precum accesul la un proces educațional la standarde europene și a creșterii participării populației școlare la procesul educațional în condiții corespunzătoare.

Obiectivul specific al proiectului îl reprezintă reabilitarea unei unități de învățământ, respectiv Școala gimnaziala Ada Umbra din Comuna Ianca, județul Olt.

Rezultatul proiectului atins la finalul perioadei de implementare:

  • 1 infrastructura educațională reabilitata pentru educația școlară-respectiv Școala gimnaziala Ada Umbra din Comuna Ianca.

Atingerea rezultatelor din proiect a contribuit la îndeplinirea obiectivului general al proiectului. Totodată, îndeplinirea indicatorilor și atingerea rezultatelor au un impact social și economic prin faptul că grupul țintă reprezentat de persoanele care lucrează și învață în cadrul Scolii Ada Umbra din Comuna Ianca vor beneficia direct de lucrările de modernizare efectuate, inclusiv de dotările moderne achiziționate prin proiect.

Durata de implementare a proiectului a fost de 70 de luni, respectiv de la data de 1.12.2017 până la data de 30.09.2023.

Beneficiar: UAT COMUNA IANCA, Județul Olt

Persoana de contact: Mirel Pascu – Primar, Manager de proiect

Loc. Ianca, Jud. Olt, Str. Unirii, Nr.2, cod poştal 237215, Tel/fax:0249-537005, E-mail: c_ianca@yahoo.com

www.comunaianca.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanţat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Regional 2014-2020

Exit mobile version