Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Comode, versatile și mereu la modă: gecile de bărbați

Comode, versatile și mereu la modă: gecile de bărbați

Comode, versatile și mereu la modă: gecile de bărbați
Comode, versatile și mereu la modă: gecile de bărbați

Moda masculină a evoluat progresiv în ultimii ani, cu noi stiluri care apar la marile case de modă de câteva ori pe an. Există acum o varietate foarte mare de opțiuni, atât pentru cei care au un stil constant relaxat, cât și pentru cei care urmăresc tendințele îndeaproape.

Există pe piață peste 20 de stiluri diferite de geci bărbați. De la cele mai relaxate dintre ele, până la cele mai elegante, rezervate special pentru ocazii speciale, opțiunile sunt practic nelimitate. Poți opta, în funcție de stil, ocazie și anotimp, dintre paltoane groase de lână naturală, până la fâșuri, acele geci de bărbați subțiri care asigură protecție împotriva vântului. Majoritatea gecilor de bărbați sunt foarte comode și funcționale și pot fi purtate de toate genurile, fiind de regulă mult mai confortabile decât articolele feminine.

În acest articol explorăm diversitatea gecilor de bărbați, cum găsești o geacă specifică unei ocazii, de câte piese ai nevoie pentru o garderobă completă și cum să le alegi astfel încât să funcționeze în mai multe contexte.

Există multe tipuri de geci bărbați pentru anotimpul rece. Această primă piesă ar trebui să fie nelipsită din garderoba oricărei persoane, fiind un articol funcțional și foarte necesar vremii reci din țară. O astfel de geacă ar trebui să fie suficient de lungă pentru a ține de cald și să aibă glugă și căptușeală detașabile. Căptușeala detașabilă asigură că geaca va putea fi purtată și în zilele foarte geroase, cât și atunci când primăvara e chiar după colț. Gluga asigură protecție împotriva ploii și a vântului.

Gecile bărbați de iarnă sunt în diverse stiluri, de la bomber la parca, pe care ar trebui să-l alegi strict în funcție de gusturi, ținând cont de specificațiile de mai sus. O geacă de iarnă ar trebui să fie calitativă și să îți fie alături mai multe ierni la rând, drept pentru care aceasta ar trebui să fie și cea mai scumpă din garderoba ta. Geaca Columbia pentru bărbați e o alegere de încredere, confortabilă și durabilă.

Una dintre cele mai versatile geci bărbați este cea din denim. Gecile din denim au devenit foarte populare în anii ‘90 datorită multor filme și seriale în care personajele poartă astfel de articole. E un semn al unui stil mai puțin convențional și relaxat, care ia puțin în considerare tendințele. Dintre toate tipurile de geci bărbați, cea din denim este cu siguranță cea mai versatilă. Poate fi purtată în orice anotimp și arată excelent în combinații vestimentare infinite. Se îmbină perfect atât cu piese casual, cum ar fi tricouri, hanorace și cămăși de in sau bumbac, dar și în ținute smart, cu o helancă neagră sau cu pantaloni raiați. Gecile din denim pot fi purtate chiar și peste alte jachete, de lungimi diferite, pentru un look stilat și confortabil, perfect pentru primăvară!

Gecile bărbați de ploaie sunt grozave dacă locuiești într-o zonă cu ploi dese sau vânt puternic. Sunt extrem de ușoare în greutate, comode și ocupă puțin spațiu. Sunt perfecte pentru excursii la munte sau în zone foarte ploioase. Pot fi împachetate rapid într-un rucsac, fiind foarte puțin voluminoase. Le poți purta și pentru activități sportive în aer liber sau când pleci de la sală.

O altă piesă care ar trebui să fie nelipsită din garderoba ta este un palton elegant, preferabil într-o culoare neutră. Dintre multe alte tipuri de geci bărbați, un palton e soluția ideală pentru când vrei să ieși în oraș undeva mai extravagant sau dacă ai o seară de business cu colegii tăi. Ar trebui să nu fie foarte gros, pentru a putea fi purtat și peste un sacou, și din materiale naturale, cum ar fi bumbacul sau lâna.

Ultima piesă pe care o menționăm în acest articol este sacoul, piesa vestimentară care te salvează în nenumărate situații. E perfect în contexte de afaceri, pentru muncă, dar și pentru seri răcoroase de toamnă. Alege un sacou cu o tăietură relaxată în defavoarea uneia clasice, pentru mai mult confort și versatilitate.

Există mult mai multe tipuri de geci pentru bărbați, însă această listă le include pe acelea care pot fi adaptate mai multor contexte și care arată mereu bine indiferent de tendințe.

Exit mobile version