Acasă Bani & Afaceri Publireportaj De ce să colaborezi cu o agenție de pompe funebre?

De ce să colaborezi cu o agenție de pompe funebre?

Există nenumărate tipuri de sicrie, fiecare cu avantajele sale, atât din punct de vedere practic, cât și estetic
Există nenumărate tipuri de sicrie, fiecare cu avantajele sale, atât din punct de vedere practic, cât și estetic

Poate că nu ți-ai pus niciodată întrebarea cu ce se ocupă mai exact o agenție de pompe funebre, dar ar fi bine să cunoști care sunt serviciile pe care poate să ți le ofere o astfel de companie deoarece moartea este un eveniment imprevizibil, care face parte din viața noastră, a tuturor.

Din acest motiv, ți-am pregătit în articolul de față o prezentare a serviciilor pe care ți le poate oferi o agenție de pompe funebre. Citește lista noastră până la capăt și informează-te pentru ca în cazul unui eveniment nefericit să știi la cine poți să apelezi și să treci mai ușor peste provocări.

Ce fel de servicii funerare îți poate oferi o agenție de pompe funebre?

#1 Declararea decesului

Birocrația reprezintă o provocare chiar și atunci când vine vorba de moarte. De parcă nu ar fi fost suficient încărcătura emoțională pe care o aduce un astfel de eveniment, atunci când o persoană dragă trece în neființă, nu poți să-ți iei rămas-bun pur și simplu, ci ai de îndeplinit și o serie de obligații legale.

În primul rând, indiferent de cauza morții, decesul trebuie constatat de medicul de familie sau un medic cu drept de liberă practică ce trebuie să vină la fața locului și să identifice persoana în cauză pe baza actelor sale de identitate. Din fericire însă, chiar dacă medicul de familie nu este disponibil, găsești întotdeauna suport în acest sens din partea unei agenții de pompe funebre care colaborează cu medici cu experiență, precum funerarebesliu.ro.

De asemenea, tot o agenție ca Funerare Besliu te poate ajuta să întocmești toate actele necesare pentru înhumare care nu sunt deloc puține sau simplu de obținut, pentru cineva care nu a mai avut experiența unui deces în familie.

#2 Pregătirea trupului pentru înmormântare

Există niște legi stricte cu privire la modul în care ți se permite să manipulezi trupul unei persoane decedate. De exemplu, în ziua de azi nu ți se permite să păstrezi în casă sau în apartament un trup al unei persoane după moartea acesteia. Însă nici din acest punct de vedere nu trebuie să-ți faci prea multe griji și nici să te apuci să studiezi legea deoarece reprezentanții unei agenții de pompe funebre, odată ce ai încheiat cu ei un contract de colaborare, se vor ocupa de tot ceea ce ține de pregătirea trupului persoanei dragi, după deces, pentru înmormântare.

#3 Furnizarea unui sicriu potrivit

Există nenumărate tipuri de sicrie, fiecare cu avantajele sale, atât din punct de vedere practic, cât și estetic. De exemplu, dacă bugetul nu îți permite mai mult, poți opta pentru un sicriu modest, dar bine echipat, pe care să-l plătești din ajutorul de înmormântare primit din partea statului.

Pe de altă parte, dacă persoana decedată și-a exprimat încă din timpul vieții dorința de a fi incinerată sau familia sa dorește acest lucru, trebuie să optezi pentru un sicriu confecționat exclusiv din materiale inflamabile. Dar și cu alegerea celui mai potrivit sicriu te poate ajuta tot agenția de pompe funebre cu care te-ai hotărât să colaborezi, oferindu-ți sfaturi și sugestii astfel încât să găsești un produs care să se potrivească perfect așteptărilor tale.

#4 Transport național și internațional

Printre serviciile oferite de agențiile de pompe funebre se numără și transportul, național sau internațional, în funcție de nevoie. Funerare Besliu de exemplu, oferă transport gratuit în Brașov, dar și transport contra cost în celelalte zone ale țării, precum și pe teritoriul Uniunii Europene.

Mai există și alte servicii funerare pe care ți le poate oferi o agenție de pompe funebre. Poți să vezi aici o listă completă ca să-ți faci o idee mai bună în legătură cu lucrurile pe care le poți cere unor astfel de specialiști. Dar în principiu, ceea ce trebuie să reții, este faptul că o agenție profesională îți oferă tot suportul de care ai nevoie în ceea ce privește o înmormântare, astfel încât tu să te poți concentra mai mult pe familie și propria persoană, ca să treceți împreună mai ușor peste un astfel de eveniment.

Exit mobile version