Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Cele mai frumoase decorațiuni cu care îți poți transforma casa de Crăciun

Cele mai frumoase decorațiuni cu care îți poți transforma casa de Crăciun

Cele mai frumoase decorațiuni cu care îți poți transforma casa de Crăciun
Cele mai frumoase decorațiuni cu care îți poți transforma casa de Crăciun

Deja simți că se apropie Crăciunul și sărbătorile de iarnă cu pași repezi, însă nu găsești încă inspirația pentru a crea atmosfera potrivită în casă? Există numeroase idei din care te poți inspira pentru crearea atmosferei dorite, însă pentru implementarea acestora este nevoie să faci cele mai bune și inspirate alegeri în ceea ce privește decorațiunile și accesoriile potrivite.

Decor tradițional de Crăciun

Dacă dorești să creezi un decor tradițional de Crăciun, o atmosferă clasică, exact ca aceea de care îți aminteai atunci când erai copil, nu trebuie decât să alegi decorațiunile perfecte în culori precum roșu sau verde. De la ghirlande la globuri și lumini colorate, la ciorapii roșii agățați de șemineu, ai la dispoziție o varietate foarte mare de decorațiuni din care poți alege tot ce îți trebuie pentru Crăciun în stil tradițional.

Decor original de Crăciun

În ultimii ani, decorațiunile de Crăciun în culori deschise și în tonuri pastelate sunt preferate pentru crearea unor decoruri originale. Decorurile originale de Crăciun combină sobrietatea și festivitatea, creând o atmosferă deosebită pe care nu ai cum să nu o apreciezi și să o iubești.

Decorurile în culori pastelate sunt perfecte pentru un Crăciun armonios: înlocuiește decorațiunile strălucitoare cu altele în tonuri neutru: bej, auriu, roz pastel sau albastru deschis. Între ghirlande și decorațiuni pentru masă de toate felurile, asigură-te că reușești să creezi cel mai șic decor de Crăciun, păstrând în același timp o atmosferă caldă.

Decor natural de Crăciun

Crăciunul este despre cadouri, despre specialități de mâncare, despre a împărtăși cu ceilalți, despre bradul de Crăciun și alte detalii care pot transforma atmosfera într-una deosebită. Poți crea un decor 100% natural dacă alegi nu numai culoarea potrivită, ci și decorațiunile potrivite. Alege vedeta decorului: un brad natural care poate crea atmosfera perfectă, conuri din lemn natural pe care le poți presăra cu argintiu sau alb pentru un efect natural, sfeșnice cu lumânări în culori naturale. Preferă verdele pentru a decora interiorul și alege și elemente de decor care pot crea o atmosferă naturală în exterior, într-o atmosferă albă și înghetață.

Decor 100% înghețat

Dacă vrei să redai senzația de frig, ger, atmosferă înghețată, un decor în concordanță cu frigul de afară și cu peisajul alb înghețat, poți alege un brad tradițional pe care să îl împodobești cu ghirlande și globuri albe sau argintii și să asortezi diverse decorațiuni în aceleași tonuri în toată locuința.

Păstrează albul și argintiul și în decorul mesei, alege hârtia argintie pentru împachetarea cadourilor și adaugă strălucire elementelor din interiorul locuinței: lumânări albe, confetti argintii, fulgi de zăpadă albi, toate acestea vor crea atmosfera originală proprie unui Crăciun înghețat, în acord cu vremea de afară. Pentru a crea decorul potrivit, asigură-te că alegi acele decorațiuni care îl pot reda. O atmosferă caldă sau sobră, un design modern sau clasic, tonuri pastelate sau strălucitoare, pentru oricare dintre acestea poți găsi accesoriile perfecte și alte elemente de decor potrivite.

Exit mobile version