Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Admitere 2022 la Colegiul Universitar Spiru Haret!

Admitere 2022 la Colegiul Universitar Spiru Haret!

Admitere 2022 la Colegiul Universitar Spiru Haret! Calificarea profesională de Asistent Medical Generalist atrage un număr mare de candidați

Colegiul Universitar Spiru Haret din Craiova scoate la concurs 120 de locuri, la învăţământul cu frecvenţă (IF), pentru calificarea profesională acreditată Asistent Medical Generalist. Campania de admitere se va termina pe data de 31 august şi pot participa absolvenţii de liceu cu sau fără diplomă de Bacalaureat.

Asistenţa medicală este o parte importanta a sistemului de îngrijire a sănătăţii oamenilor cuprinzând trei elemente importante:

  • promovarea sănătăţii,
  • prevenirea bolilor,
  • îngrijirea persoanelor bolnave indiferent de vârstă.

Asistentul medical generalist oferă îngrijiri medicale bolnavilor, notează şi înregistrează progresele pacienţilor, administrează tratamente şi medicamente la indicaţiile medicilor, pregăteşte bolnavii pentru examinare.

Resposabilităţile unui asistent medical generalist

Printre resposabilităţile unui asistent medical generalist se numără şi asistarea medicului la efectuarea intervenţilor clinice, realizarea investigaţiilor paraclinice uzuale, programarea pacienţilor pentru investigaţii de specialitate, completarea documentelor de evidenţă a medicamentelor şi pacienţilor, sterilizarea instrumentelor şi a materialelor, asigurarea condiţiilor igienico-sanitare la locul de muncă, dar şi asigurarea condiţiilor necesare desfăşurării tratamentelor şi recoltărilor.

Atât în sistemul public, cât și în cel privat

Calităţile şi abilităţile unui asistent medical generalist sunt:

  • curajul,
  • pasiunea pentru anatomie,
  • viteza de reactiv,
  • empatia,
  • răbdarea,
  • buna organizare,
  • responsabilitatea,
  • rezistența la stres,
  • respectarea regulilor şi instrucţiunilor.

Prin obţinerea calificării profesionale de asistent medical generalist, absolvenţii pot profesa în cadrul unităţilor medicale atât din sistemul de sănătate public, cât şi din sistemul de sănătate privat, de exemplu: spitale, policlinici, dispensare locale, cabinete medicale particulare, cabinete medicale din cadrul instituţiilor de învăţământ, cabinete medicale din cadrul unităţilor de producţie, cabinete medicale individuale ale companiilor etc.

Calificări recunoscute la nivel naţional şi pe teritoriul Uniunii Europene

Colegiul Universitar Spiru Haret Craiova oferă calificări recunoscute la nivel naţional şi pe teritoriul Uniunii Europene, educaţie de calitate, pune la dispoziţia elevilor Platforma Blackboard, legitimaţia ISIC, dar şi cele mai noi metode de predare-învăţare, un cadru modern pentru activitatea teoretică şi practică, cadre didactice profesioniste şi multe altele.

Colegiul Universitar Spiru Haret este o institutie de învăţământ terţiar (şcoală postliceală), autorizată, care este parte a Universităţii Spiru Haret. Misiunea colegiului este de a oferi cele mai bune servicii educaţionale prin organizarea unui climat stimulativ de învăţare care să genereze performanţa, iar prin dezvoltarea individuală a elevului într-un mediu sigur, pregăteşte absolvenţi capabili să se integreze eficient în societate.

Înscrierile vor avea loc până pe data de 31 august 2022, în limita locurilor disponibile, iar viitorii cursanţi sunt aşteptaţi la sediul din Str. Brazda lui Novac, nr. 4.

Pentru mai multe informaţii despre admitere accesează: https://colegiuluniversitar.spiruharet.ro/admitere/

Construim împreună cariera ta!

Exit mobile version