Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Ce iPhone să cumperi în 2021: ghid pentru alegerea celui mai potrivit...

Ce iPhone să cumperi în 2021: ghid pentru alegerea celui mai potrivit smartphone Apple pentru tine

Ce iPhone să cumperi în 2021: ghid pentru alegerea celui mai potrivit smartphone Apple pentru tine
Ce iPhone să cumperi în 2021: ghid pentru alegerea celui mai potrivit smartphone Apple pentru tine

Decizia de a schimba smartphone-urile nu este ușoară. Pe piață există un număr mare de modele disponibile, fiecare cu caracteristicile, avantajele și punctele sale slabe. Decizia asupra unuia poate părea o misiune imposibilă , dar dacă știi clar că noul tău telefon va fi unul de la Apple, atunci ai parcurs cea mai mare parte a drumului.

Ce să iei în considerare atunci când cumperi un iPhone

Tendința din industria telefoanelor mobile din ultimii ani a fost de a crește dimensiunea ecranelor smartphone-urilor pentru a consuma mai confortabil conținut multimedia. Cu toate acestea, nu toată lumea dorește telefoane mobile „gigant” de 6,5 inci. În catalogul Apple avem modele de 4,7 inci, 5,8 inci, 6,1 inci și 6,5 inci.

Apple tinde să comercializeze oficial unele dintre terminalele sale „mai vechi” pentru o vreme la un preț mai mic decât atunci când au fost lansate pentru prima dată. Deși compania face o treabă bună de optimizare a software-ului, permițând iOS să ruleze destul de bine pe dispozitive mai vechi, aproape niciodată nu încorporează cele mai recente caracteristici și funcționalități. Așadar, o altă întrebare pe care ar trebui să o pui este dacă vrei cele mai recente funcții sau nu te deranjează să trăiești fără unele dintre ele.

Aplicațiile ocupă din ce în ce mai mult spațiu, ca să nu mai vorbim de fotografii și videoclipuri. Dacă ești unul dintre cei cărora le place să aibă întreaga lor bibliotecă foto și muzicală, multe jocuri și aplicații, atunci vei fi interesați de un model cu mult spațiu de stocare intern, deoarece iPhone-ul nu poate fi extins de Micro SD. Capacitatea variază de la 64 GB, 128 GB, 256 GB și 512 GB.

Deși toate celelalte puncte sunt importante, există un factor determinant: prețul. Smartphone-urile Apple nu sunt ieftine și nu toate modelele sunt la îndemâna tuturor. Dacă există un buget nu foarte ridicat, este probabil ca cele mai scumpe să nu fie accesibile.

iPhone SE 2

iPhone SE 2 este proaspăt ieșit din cuptor în 2020. Deși numele său amintește de terminalul din 2016, telefonul împărtășește puțin cu acesta. iPhone SE 2 are un ecran LCD Retina IPS de 4,7 inci, procesor Apple A13 Bionic cu motor Neural, cameră principală de 12 MP și cameră frontală FaceTime HD de 7 MP capabilă să facă fotografii în mod portret.

Deoarece împarte același design cu iPhone 8, telefonul mai vechi a fost eliminat din catalog, astfel că noul iPhone SE 2 este singurul dispozitiv Apple care are un ecran de asemenea dimensiuni. iPhone SE 2 este smartphone-ul ideal pentru cei care nu doresc un terminal pe care să nu-l poată ține în buzunar. În plus, prețul face ca iPhone SE 2 să fie atractiv pentru cei care nu vor să își cheltuiască toți banii pe un telefon precum iPhone 11.

iPhone XR

iPhone XR este un bestseller al Apple. Lansat în septembrie 2018, acesta rămâne unul dintre cele mai bine vândute telefoane ale companiei, asta deoarece oferă multe pentru acest preț.

Are un ecran LCD Retina IPS de 6,1 inci, procesor Apple A12 Bionic cu motor Neural, 3 GB RAM și opțiuni de stocare de la 64 GB la 256 GB.

Este un dispozitiv de care să ții cont dacă vrei un ecran mare, care nu are aproape niciun cadru și vrei să încerci sau să preferi sistemul de securitate biometrică bazat pe recunoașterea facială Face ID, deoarece acest smartphone nu încorporează senzorul de amprentă Touch ID.

iPhone 11

Acest telefon este foarte asemănător cu iPhone XR, pe care mulți îl consideră succesorul iPhone 11. Un alt smartphone Apple care se remarcă prin raportul calitate-preț și care are câteva dintre funcțiile integrate pe modele mai scumpe și recente ale companiei.

iPhone 11 are un ecran lichid Retina IPS LCD de 6,1 inci, procesor Apple A13 Bionic, 4 GB de memorie RAM, 12 MP cameră dublă principală (lățime și ultra unghi larg) și 12 MP TrueDepth frontal cu sistem. Vine și cu securitate biometrică bazată pe Face ID.

Acest telefon este perfect pentru cei care doresc un smartphone Apple cu câteva dintre noile caracteristici introduse în modele mai scumpe, dar nu vor să plătească acel cost suplimentar.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version