Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Cum alegem casa de pariuri desăvârșită

Cum alegem casa de pariuri desăvârșită

Cum alegem casa de pariuri desăvârșită
Cum alegem casa de pariuri desăvârșită

În lunile lungi de pandemie care s-au scurs până acum, activitatea pariorilor s-a transferat aproape exclusiv, ca atâtea altele, în mediul online.

Foarte mulți jucători la pariuri sportive au fost nevoiți să treacă din mediul offline în cel online și sunt în căutarea febrilă a casei de pariuri ideale.

Din multitudinea de case de pariuri online licentiate în România este destul de greu să faci o singură alegere pe care să o poți numi “desăvârșită”.

Poți face însă cu adevărat câteva selecții de case de pariuri de încredere, pe baza unor criterii relativ simplu de cuantificat:

1. Cât de bogată este oferta casei de pariuri?

La această întrebare răspundem simplu, analizând, în primul rând, numărul de sporturi din oferta casei de pariuri. În afara fotbalului, sportul-rege și în domeniul pariurilor sportive, jucătorii și-au diversificat tot mai mult cerințele în ultima vreme, în funcție de sportul de care sunt pasionați, pe care îl urmăresc și pe care îl studiază.

În aceste condiții, sporturi precum tenisul, baschetul, hocheiul sau chiar snooker-ul, sporturile de iarnă sau fotbalul american sunt din ce în ce mai căutate de jucătorii care și-au diversificat evident preferințele de pariere.

De aceea, casele de pariuri ce oferă opțiuni din cât mai multe sporturi sunt din ce în ce mai căutate de către pariori.

O ofertă generoasă de sporturi trebuie să fie întregită de un număr mare de evenimente sportive din fiecare sport, pentru ca pariorii să aibă posibilități cât mai multe și mai variate de joc.

2. Cât de valoroasă este oferta casei de pariuri?

În mod logic, atractivitatea ofertei unei case de pariuri este întregită de cotele oferite pariorilor. În mod intuitiv, cotele mai mari sunt cele care îi atrag pe jucători către o casă de pariuri sau alta.

Aceste cote tentante pentru pariori pot fi oferite doar de către casele de pariuri care se respectă și care pot să își micșoreze propria marjă de profit pentru a-i atrage pe jucători.

Pariorii aleg, fără doar și poate, casele de pariuri ce le oferă astfel de cote impunătoare și, implicit, vor deveni clienți fideli ai acestora.

3. Retragerea profitului în contul de parior

Pasiunea ca pasiunea, dar vital pentru pariori e să își vadă cât mai rapid în cont profiturile obținute.

Aceasta este o problemă destul de delicată în ultima vreme. Au apărut multe cazuri de retrageri neonorate la timp de către casele de pariuri, iar acest lucru este deranjant pentru pariorii onești, care respectă cu sfințenie regulamentul de joc.

O casă de pariuri cu adevărat serioasă este aceea care onorează, în intervalul de timp prevăzut în propriul regulament, retragerile solicitate de către jucători.

Indiferent de mărimea sumei care se dorește a fi retrasă.

Acesta chiar că este un criteriu definitoriu pentru stabilirea caselor de pariuri de încredere. Iar dacă vei citi cu atenție recenziile complete aflate sub link-ul de mai sus, chiar vei afla care sunt casele de pariuri online din România la care merită într-adevăr să îți faci cont.

Exit mobile version