Acasă Bani & Afaceri Publireportaj Cittadella Residence – apartamente moderne, la cele mai mici prețuri din Craiova

Cittadella Residence – apartamente moderne, la cele mai mici prețuri din Craiova

Cittadella Residence nu este numai despre „a construi alte blocuri”, ci despre a crea o comunitate, despre un dezvoltaror care își propune să ofere un „acasă”. Primele familii se bucură deja de locuințe moderne, situate într-o zonă liniștită, unde nu te trezești buimac de zgomotul mașinilor. Cittadella Residence este un cartier care pe zi ce trece mai pune o cărămidă la ceea ce urmează să devină una dintre cele mai atractive zone de locuințe din Craiova. De ce spunem asta?
Un complex rezidenţial care nu înseamnă numai apartamente moderne, ci şi locuri de joacă pentru copii, spaţii verzi amenajate, grădiniţă, terenuri pentru desfăşurarea activităţilor sportive, sală de fitness, loc amenajat pentru grătar, restaurant-bar, supermarket, piscină. Cittadella Residence va pune la dispoziţia viitorilor locatari 20 de blocuri, desfăşurate pe o suprafaţă de 23.000 mp cu 300 de apartamente noi, spaţioase, moderne şi cu stiluri diferite, uşor de amenajat după gustul fiecăruia.
Primele două blocuri își așteaptă deja locatarii. Puteți alege apartamente cu 2 sau 3 camere. Cele cu 2 camere au o suprafață utilă totală de 47 mp, iar cele cu 3 camere 79 mp. Unul dintre avantajele de la locui în apartamentele Cittadella este că vă puteți bucura de balcoane extrem de mari care pot fi amenajate creativ. Sper exemplu, balcoanele apartamentelor cu 3 camere au peste 10 mp.

Știm, sunteți curioși unde se construiște noul cartier din Craiova

Ei bine, așa cum v-am spus, vorbim de o zonă extrem de liniștită, înconjurată de case și oameni care își doresc să scape de zgomotele asurzitoare din inima orașului. Locuințele Cittadella sunt situate la aproximativ 1.400 de metri de noul mall ce urmează să fie construit în Craiova – Promenada Mall, mai exact, pe str. Giurgiu, aproape de Parcul Tineretului, Auchan Craiovița, Stadionul Oblemenco.
Există două cai de acces către Cittadella Residence. Un traseu este cu intrare din strada Brestei pe strada Dimitrie Grecescu până la intersecția cu stradă Fulger. Al doilea traseu este cu intrare din strada Raului pe strada Călărași.
PREȚUL este cel mai mare avantaj pe care îl ai dacă alegi Cittadella Residence. La o analiză atentă a pieței poți constata cu ușurință că vorbim cele mai mici prețuri din Craiova. Sper exemplu un aparatament cu două camere costă 40.000 euro, iar unul cu trei camere 60.000 de euro.
Dezvoltatorul Cittadella Residence îți oferă apartamente pregătite cu: centrală termincă Bosch și calorifere, baie complet utilată, parchet, gresie, faianță. Şi pentru că „acasă“ înseamnă siguranţă, accesul în complex este securizat şi monitorizat 24 de ore din 24, iar fiecare apartament având contorizare individuală pentru apă, energie electrică şi gaz. 

Ai posibilitatea de a apela la varianta RATE LA DEZVOLTATOR!

Ce ar trebui să mai știți despre apartamentele Cittadella Residence:

  • Structura de rezistență a blocurilor este din beton armat; clădirile respectă legislația în vigoare privind proiectarea anti-seismică;
  • Apartamentele sunt spațioase și luminoase;
  • Blocurile au acoperiș cu învelitoare din tablă tip țiglă;
  • Sistem de încălzire cu centrală proprie pentru fiecare apartament;
  • Izolare termică;
  • Uși de intrare în apartamente, metalice, cu design și calitate deosebită;
  • Tâmplărie exterioară PVC cu geam termopan;
  • Băi dotate cu instalații sanitare moderne;
  • Locuințele sunt contorizate individual la apă, energie electrică și gaze naturale;
  • Instalație de cablu și internet.
    Te așteptăm acasă. Fă primul pas către noua ta locuință. Programează o vizită să te convingi singur de tot ce ți-am spus.

Contact:
Tel: 0744 536 063

Exit mobile version