Acasă Bani & Afaceri Publireportaj COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL „INTRODUCEREA TEHNOLOGIEI DE TRICOTAJ...

COMUNICAT DE PRESĂ PRIVIND FINALIZAREA PROIECTULUI CU TITLUL „INTRODUCEREA TEHNOLOGIEI DE TRICOTAJ CU TENSIUNE CONSTANTĂ PENTRU REALIZAREA DE ȘOSETE SUBȚIRI” , SMIS 132392

Tipul materialului: Comunicat de presă

Titlul proiectului: INTRODUCEREA TEHNOLOGIEI DE TRICOTAJ CU TENSIUNE CONSTANȚA PENTRU REALIZAREA DE ȘOSETE SUBȚIRI

Numele beneficiarului: ILPAN JR SRL

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului:

Obiectivul general al proiectului este introducerea tehnologiei de tricotaj cu tensiune constanța a firului principal pentru realizarea de șosete subțiri în condiții de eficiența și continuitate a procesului de producție – fără rupere de fir, precum și de calitate totală a produsului finit – fără imperfecțiuni, în condițiile valorificării superioare a resurselor materiale și umane locale, a creșterii competitivitaþîi, precum și a promovării consecvente a priorităþilor orizontale agreate la nivelul statelor din UE, respectiv egalitatea de șanse, protecþia mediului, eficienþa energetică, societatea informaþională. Această tehnologie va fi introdusă în linia de producție de șosete cu vârf închis fără cusătură, pe care societatea deja o deține în Craiova.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Achiziționarea și punerea în funcțiune a 5 mijloace fixe pentru dezvoltarea liniei de producție, în termen de 1 an de la semnarea contractului de finanțare.

2. Elaborarea și implementarea în bune condiții a proiectului prin achiziționarea de servicii de elaborare proiect și servicii de informare și publicitate până la finalul perioadei de implementare.

3. Crearea unui nou loc de muncă în termen de 1 an de la semnarea contractului de finanțare.

Valoarea totală a proiectului: 304.406,05 lei.

Valoarea finanțării nerambursabile: 204,642.72 lei, din care valoare nerambursabilă din FEDR 173.946,32 lei și valoare nerambursabilă din BS 30.696,40 lei.

Dată începerii şi finalizării proiectului: 01.08.2019 – 28.02.2021.

Contract de finanțare: 5197/ 06.04.2020 Codul MySMIS: 132392

Localizarea proiectului: Stradă Henri Coandă, nr. 28A, Municipiul Craiova, Judeþul Dolj, Regiunea Sud-Vest Oltenia

Rezultatele proiectului:

1. Prin intermediul proiectului au fost achiziționate 5 mijloace fixe pentru dezvoltarea liniei de producție;

2. În cadrul proiectului au fost create 1 loc nou de muncă cu normă întreagă, încheiat pe perioada nedeterminată, destinat persoanelor din categorii defavorizare;

3. A fost încheiat 1 contract de servicii de informare și publicitate și 1 contract de servicii de elaborare proiect.

Impactul investiției asupra regiunii este unul pozitiv, prin implementarea proiectului sus menționat societatea și-a sporit competitivitatea, prin achiziționarea de echipamente noi și performanțe. Implementarea proiectului adus la sporirea numărului de clienți și diversificarea acestora, precum și la reducerea termenelor de execuție. Prin creearea celor trei locuri de muncă a contribuit la combaterea șomajului în regiunea Sud-Vest Oltenia.

Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.
Exit mobile version